דעתך על עגלת יויו והתאמת סלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• דעתך על עגלת יויו והתאמת סלקל
    רינת
    13/01/2015

קובי שלום,
    רכשנו השבוע עגלת יויו ללידה (אמבטיה + טיולון), מאחר וחיפשנו עגלה נוחה וקלה, אנחנו גרים בקומה 2 בלי מעלית ויש לי רכב קטן יחסית. חיפשתי בעיקר נוחות וכולם מדברים על המשקל הקטן שלה.
    מהתגובות פה אני מבינה שהיא פחות מומלצת.

על מה אתה ממליץ במקום?
    ואם בכל זאת נישאר עם היויו, יש סלקל שמתאים לה?

תודה רבה, רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעתך על עגלת יויו והתאמת סלקל - תגובה

קובי סופר
    13/01/2015

שלום רינת,

אני פחות אוהב אותה מכיוון שהטיולון שלה לא נשכב למצב ישר, בנוסף האמבטיה שלה די קטנה ויכול להיווצר מצב שתעבר לטיולון לפני גיל חצי שנה, לדעתי לפני גיל חצי שנה זווית השכיבה הזו לא מספיקה.
    אין מתאמים לסל קל, בכל אופן חיבור סל קל לעגלה הוא דבר מיותר ולא בריא, אפשר לחיות בלי האופצייה הזו.

אני ממליץ על ביבה טאי טאי, עם הטיולון משקלה 6.6 ק"ג, היא מתקפלת קטן, נוחה לנשיאה במדרגות, היא יותר נוחה להליכה מהיויו והטיולון שלה נשכב למצב שטוח.
    היתרון היחיד של היויו הוא שהיא מתקפלת יותר קטן, אם אתם לא טסים באופן קבוע אין בכך שום יתרון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו בי 3 או ארמדילו

רינת
    13/01/2015

קובי,
    תודה רבה על התשובה.
    אם לא יויו, מה דעתך על הבוגבו בי 3 או הארמדילו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רינת
    14/01/2015

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בסוף נשארת עם יויו

ברכה
    03/02/2015

רינת הי
    האם בסוף נשארת עם יויו? במידה וכן אשמח לשמוע את דעתך בנושא, במידה ולא לאיזה עגלה החלפתם ואם אתם מרוצים?
    תודה מראש
    ברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו