גואי כרום או בייבי גוגר סיטי מיני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• גואי כרום או בייבי גוגר סיטי מיני
    אני
    14/01/2015

היי, מתלבטת בין השתיים.
    בהנחה שכיוון הנסיעה לא חשוב לי איזו עגלה עדיפה ולמה?
    ממה שראיתי הגוגר נראית יותר איכותית, יש המון המלצון ואיכות הנסיעה טובה שזה מאוד חשוב לי אם לא הכי... גם הקיפול שלה יחיד במינו.
    הבעיה שלי איתה זה שהרגליים לא עולות וזה מרגיש לי כמו חיסרון גדול מאוד.
    פה נכנסת הכרום... היא מציעה את הדברים האלו אך אני לא מכירה מספיק אנשים שיד להם אותה. היא זולה יותר וגם נראית יותר זולה... האם אני טועה? איך איכות הנסחעה ביחס לגוגר? אנשים משבחים את ההיגוי והנסיעה של הגוגר.
    לציין כי אנו גאים במושב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גואי כרום או בייבי גוגר סיטי מיני - תגובה

קובי סופר
    15/01/2015

שלום,

אם לא חשוב לכם הדו כיווניות יש עגלות כמו ביבה טאי טאי ו- ואלקו זי שמספקות את היתרונות של הג'וגר רק שלהן יש כיוונון לרגליים, בנוסף הן מתקפלות כאשר בד העגלה נשאר בתוך העגלה ולא כלפי חוץ כמו הג'וגר, היתרון של זה הוא גדול מכיוון שהבד לא מתלכלך, לא נקרע ונשאר סטרילי. הן נוחות להליכה כמו הג'וגר, הואלקו זי אפילו יותר נוחה והקיפול לא כמו הג'וגר אבל עדיין סופר פשוט.

הכרום מאוד אמינה, הפידבקים שאנו מקבלים עליה מאוד חיוביים, היא נוחה להליכה ותפעול ולדעתי הדו כיווניות של הטיולון זה יתרון עצום.

בכל אופן אני פחות ממליץ על הבייבי ג'וגר, אולי היא העגלה הכי נוחה להורה ובגלל זה אנו שומעים עליה המון המלצות מהורים, לצערנו זה בא על חשבון הנוחות של התינוקות שלא יכולים לדבר ולהמליץ/לא להמליץ ;)

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו