מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות עגלותרותם15/01/2015
ראשית אני לא מאמינה שגיליתי את הפורום הזה רק עכשיו!!!
קובי אתה מדהים!
אני מתלבטת בין כמה עגלות. מקווה שתוכל לעזור לי, חשוב לי בעיקר משקל קל, נוחות של הקיפול. אבל גם דברים אחרים כמו אמבטיה נוחה, שחיקה,היגוי וכו
1. אורבו 2
2. ארמדילו
3. מוצי אייגו
4. גואי כרום
תעזור לי להחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות עגלות - תגובה
קובי סופר15/01/2015שלום רותם,
תודה על המחמאות :)
לדעתי אם יש זמן אז הארמדילו פליפ מעולה. היא מאוד קלה (הכי קלה מה- 4 שציינת) מה שעושה אותה מאוד נוחה להליכה, מאוד קלה לקיפול, האמבטיה מאוד נוחה ומנסיון עם טיולון הארמדילו מדובר במוצר אמין מאוד.
על האורבו אני פחות ממליץ, אם כבר הסולה עדיפה, היא זולה בכ- 1000 ש"ח, יותר נוחה להליכה, יותר קלה ויותר אמינה.
הכרום של ג'ואי נותנת את אותם יתרונות של הסולה רק שהאמבטיה יותר גבוהה, סל החפצים יותר גדול אבל האמבטיה והטיולון טיפה יותר צרים, אם חשוב לך מוצר מרווח הסולה עדיפה.
המוצי כבדה מכל ה- 4 שציינתי, לדעתי המשקל פחות צריך להוות שיקול (אלא אם צריך לעלות ברגל עם העגלה). החסרונות הבאים יותר מטרידים: רוחב הגלגלים שלה הוא 66 ס"מ שזה רוחב של עגלת תאומים!
בנוסף הטיולון לא נשכב למצב שטוח והוא בשיפוע במצבו הסופי, הגגון קצר מאוד והקיפול קצת מסורבל. מעבר למוצר מעוצב לא מקבלים הרבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארמדילו
רותם16/01/2015תודה על התשובה, לארמדילו יש אמבטיה? מתי היא צפויה להגיע לארץ ומה מחירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארמדילו - תגובה
קובי סופר18/01/2015שלום רותם,
לארמדילו פליפ יש אמבטיה. לפי היבואן בסוף ינואר העגלות צפויות להגיע לחנויות.
המחיר הצפוי נע בין 3000 ל- 3290 ש"ח לאמבטיה, טיולון ומתאמים לסל קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארמדילו עדיף על סולה?
רותם18/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארמדילו עדיף על סולה? - תגובה
קובי סופר18/01/2015שלום רותם,
לכל אחת יתרונות שונים ולכן קשה להמליץ מבלי לדעת את הדרישות.
הארמדילו יותר פרקטית, יותר קלה לקיפול, יותר קטנה לאחר קיפול, יותר קלה במשקלה.
הסולה יותר נוחה להליכה, המושב טיול יותר רחב ויש לה מעקה.
לדעתי ברגע שתגיע הארמדילו, הדרך הכי טובה להחליט היא לראות את שתיהן, לצאת איתן מהחנות (עדיף עם משקל), לנסות לקפל, להכניס לרכב ולתפעל באופן כללי ואז לקבל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)