שלום קובי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שלום קובי
    הריונית
    15/01/2015

היי קובי, אני בהריון שני, לילדי הראשון קנינו את הטאי טאי בגיל שנה מאחר והוא נולד השתמשתי בעגלה של אחי. העגלה אחלה ואני מרוצה סהכ אבל לקראת הלידה הקרבה בא לי להחליף עגלה( עוד 4 חודשים ) מצד אחד, ומצד השני כאילו חבל לי על הכסף ואיני רוצה משהו יקר כי איני יודעת אם אהיה שוב בהריון. מה אתה אומר? הטאי טאי שיש לי ללא אמבטיה , זה הדגם הישן. האם אמבטיה נחוצה ? אשמח לחוות דעתך ולהמלצתך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום קובי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום קובי - תגובה

קובי סופר
    15/01/2015

שלום,

אפשר בהחלט להסתדר ללא האמבטיה, אם הורים לתאומים מסתדרים עם הקוקו (טאי טאי לתאומים) אז בטח שהורים לתינוק אחד יוכלו להסתדר ללא האמבטיה.
    האמבטיה תיתן לך לראות את התינוק מולך, בנוסף בחורף היא יותר סגורה ולסיום השכיבה טיפה יותר ישרה אך לא הבדל עצום. אם את יכולה להסתדר ללא היתרונות האלו אז אני מאמין שתסתדרי ללא האמבטיה. האמבטיה לא יקרה, נמכרת באיזור ה- 600 ש"ח שזו הוצאה לא גבוהה במיוחד.
    עוד פתרון שאני מציע הוא להתחיל ללא האמבטיה ולראות איך הולך שבוע/שבועיים, תמיד תוכלי לרכוש את האמבטיה במידה ותרגישי שאת חייבת אותה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו