מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אויסטר 2 וsurf 2שרית18/01/2015
היי קובי,
רצית לדעת מה דעתך על העגלות הנ״ל מבחינת איכות, נוחות תפעול, משקל וכו׳.
כמו כן, איך הן לדעתך ביחס לפג פופאפ?
תודה!
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אויסטר 2 וsurf 2 - תגובה
קובי סופר18/01/2015שלום שרית,
על הסרף אני בכלל לא ממליץ! היא קשה מאוד לקיפול, סל החפצים שלה הוא פצפון, הטיולון לא נשכב למצב שטוח, צריך לפרק אותו לפני הקיפול.
האויסטר סתם יקרה, יש עגלות מאוד דומות לה במחירים יותר סבירים כמו: ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה ונבינגטון קדט.
הפופ אפ עדיפה על שתיהן בהרבה, מוצר איטלקי שמיוצר באירופה, כוללת לך כבר סל קל ותיק, נוחה יותר להליכה ותפעול. אני שם לב שאת התעניינת ב- 2 עגולות מעוצבות ולדעתי עניין העיצוב לא צריך לבוא על עניין האיכות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרית18/01/2015תודה קובי,
אני מסכימה איתך שהאיכות חשובה יותר וזה בהחלט השיקול העיקרי שלי - יחד עם נוחות התפעול.
אני פשוט מנסה לשלב שיהיה גם וגם ;-)
אני חושבת שפג תהייה הבחירה שלי. נשמע ששם לא נעשית פשרה באיכות. נכון?
תודה,
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
קובי סופר18/01/2015שלום שרית,
לדעתי בפג לא עושים פשרות, יש לה את הקיפול הנח ביותר, היא נוחה להליכה (בעיקר עם משדרגים לשלדת S) והיא מיוצרת באירופה מחומרים עמידים ואיכותיים יותר. אני מסכים שעיצובית יש יותר יפות ממנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)