אויסטר 2 וsurf 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אויסטר 2 וsurf 2
    שרית
    18/01/2015

היי קובי,
    רצית לדעת מה דעתך על העגלות הנ״ל מבחינת איכות, נוחות תפעול, משקל וכו׳.
    כמו כן, איך הן לדעתך ביחס לפג פופאפ?
    תודה!
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אויסטר 2 וsurf 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אויסטר 2 וsurf 2 - תגובה

קובי סופר
    18/01/2015

שלום שרית,

על הסרף אני בכלל לא ממליץ! היא קשה מאוד לקיפול, סל החפצים שלה הוא פצפון, הטיולון לא נשכב למצב שטוח, צריך לפרק אותו לפני הקיפול.
    האויסטר סתם יקרה, יש עגלות מאוד דומות לה במחירים יותר סבירים כמו: ג'ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה ונבינגטון קדט.
    הפופ אפ עדיפה על שתיהן בהרבה, מוצר איטלקי שמיוצר באירופה, כוללת לך כבר סל קל ותיק, נוחה יותר להליכה ותפעול. אני שם לב שאת התעניינת ב- 2 עגולות מעוצבות ולדעתי עניין העיצוב לא צריך לבוא על עניין האיכות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שרית
    18/01/2015

תודה קובי,
    אני מסכימה איתך שהאיכות חשובה יותר וזה בהחלט השיקול העיקרי שלי - יחד עם נוחות התפעול.
    אני פשוט מנסה לשלב שיהיה גם וגם ;-)
    אני חושבת שפג תהייה הבחירה שלי. נשמע ששם לא נעשית פשרה באיכות. נכון?
    תודה,
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

קובי סופר
    18/01/2015

שלום שרית,

לדעתי בפג לא עושים פשרות, יש לה את הקיפול הנח ביותר, היא נוחה להליכה (בעיקר עם משדרגים לשלדת S) והיא מיוצרת באירופה מחומרים עמידים ואיכותיים יותר. אני מסכים שעיצובית יש יותר יפות ממנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו