יויו פלוס אמבטיה ניו בורן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• יויו פלוס אמבטיה ניו בורן
    קריסטה
    18/01/2015

אני כבר השתגעתי. מלא מספרות שאחרי חצי שנה שנה החליפו לטיולון פשוט או ליויו המדוברת. חברה שלי שהביאה 2 תינוקות רצוף טענה שאם היתה חוזרת אחורה היתה קונה רק את היותו עם התוספת של האמבטיה הרכב שהם הוציאו. אני קצת חוששת . כדי להשקיע 2200 באילת על יויו עם אמבטיה רכה ולחסוך את הבלבולים נוח אחר כך לקנות טיולון נוסף ? או שעדיף להשקיעה טיפה יותר ולקחת ארמדילו פליפ או זולה או גואי משהו בסגנון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יויו פלוס אמבטיה ניו בורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני מצטרפת לשאלה

רותם
    19/01/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יויו פלוס אמבטיה ניו בורן - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום קריסטינה,

אני רואה ששאלת המון שאלות, עשית זאת תחת 2 שמות. אין לי בעיה אם זה אבל אני מבקש שתעשי זאת בשרשור מסודר ולא לפתוח כל פעם הודעות חדשות!
    אני מפספס בגלל זה חלק מההודעות וחבל שאני לא אענה לכולן.

שלום גם לרותם,
    לגבי יויו ניו בורן, לדעתי זו קנייה גרועה! סל השכיבה שלה מאוד קטן ולא יספיק לשמש עד גיל חצי שנה במרבית המקרים. הטיולון שלה נשכב רק עד מצב חצי שכיבה שלא מתאים לתינוקות לפני חצי שנה, אין לה מדף רגליים מתכוונן, היא צרה וצפופה. אולי בתור טיולון לגיל שנה עוד הייתי ממליץ עליה (גם זה בספק לעומת האלטרנטיבות הזולות יותר). מעבר לגימיק בקיפול הקטן אין כאן משהו מיוחד בטח שלא לניו בורן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו