מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו בי 3 ממס פפס פג ?קריסטה19/01/2015
הי. חייבת עזרה ניסיתי להתמקד בכמה דגמים שנראים לי הכי פרטיים זה ממש קשה . ראיתי שאתה ממליץ שוב ושוב על גואי כרום ונבינגטון . אז בנוסף אליהן מה היית לוקח שישרת אותך לתקופה ארוכה מבלי להחליף בדרך למשהו פשוט.אהבתי את הבוגבו בי 3 שממש דומה ליויו קטנה ונוחה ופרקטית הפג שווה מאוד אבל כבדה והממס פפס ארמדילו או סולה גם נוחות חמודות ומחיר נוח. איך מחליטים???? פליז תעזור לי ....תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי 3 ממס פפס פג ? - תגובה
קובי סופר19/01/2015שלום קריסטינה,
לדעתי את צריכה לעשות לעצמך רשימה מסודרת של צפיות ודרישות מהעגלה.
מה חשוב לך ביותר בסדר של 1 זה הכי חשוב עד 10 ומטה לפחות חשוב.
אם זה משקל, קיפול, עיצוב, נוחות לתינוק, משקל עגלה, גודל של קיפול, נוחות נסיעה (בהתאם לאזור המגורים), וכו'
ברור לך שאין עגלה מושלמת שכוללת את הכל אך תהיה את העגלה המושלמת שתתאים לצרכים שלך אם התפשרויות קלות. לאחר שתעשי את הרשימה הזו יהיה לי יותר קל לענות לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
קריסטה19/01/2015אני גרה בעיר שהכל מדרחות יש לי מעלית ורכב . מעדיפה עגלה פרקטית קלה ושיהיו בה פונקציות טובות לילד. טיולון שנשכב עד הסוף . גגון גדול להגנה מהשמש. גלגלים קטנים עדיף כי זה יותר קל. טיולון מתהפך... זה מה שמצאתי בפג בארמדילו פליפ ובבוגבו בי 3. רק שהפג עם גלגלים יותר גדולים שבטח מוסיפים למשקל... עכשיו יותר קל לך להמליץ לי בהתבסס על הנתונים שנתתי ? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתגובתך - תגובה
קובי סופר19/01/2015שלום קריסטינה,
ע"פ כל הנתונים אז הבי 3 והארמדילו פליפ בהחלט עונות על כל הדרישות. הארמדילו עדיין לא הגיעו לארץ וצפויות להגיע בעוד פחות מחודש. ברגע שיגיעו אני ממליץ לגשת לחנות שיש בה את 2 הדגמים, לבדוק, ללכת מחוץ לחנות עם העגלה (מומלץ להוסיף משקל על העגלה), לנסות לקפל, לתפעל (ברקס, נעילת גלגלים וכו'), לבדוק ברכב ולאחר מכן לקבל החלטה. צריך לקחת בחשבון שהארמדילו תהיה זולה בכמעט 2000 ש"ח לעומת הבי וגם זה שיקול לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קריסטה19/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)