בוגבו בי 3 ממס פפס פג ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 3 ממס פפס פג ?
    קריסטה
    19/01/2015

הי. חייבת עזרה ניסיתי להתמקד בכמה דגמים שנראים לי הכי פרטיים זה ממש קשה . ראיתי שאתה ממליץ שוב ושוב על גואי כרום ונבינגטון . אז בנוסף אליהן מה היית לוקח שישרת אותך לתקופה ארוכה מבלי להחליף בדרך למשהו פשוט.אהבתי את הבוגבו בי 3 שממש דומה ליויו קטנה ונוחה ופרקטית הפג שווה מאוד אבל כבדה והממס פפס ארמדילו או סולה גם נוחות חמודות ומחיר נוח. איך מחליטים???? פליז תעזור לי ....תןדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 3 ממס פפס פג ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 3 ממס פפס פג ? - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום קריסטינה,

לדעתי את צריכה לעשות לעצמך רשימה מסודרת של צפיות ודרישות מהעגלה.
    מה חשוב לך ביותר בסדר של 1 זה הכי חשוב עד 10 ומטה לפחות חשוב.
    אם זה משקל, קיפול, עיצוב, נוחות לתינוק, משקל עגלה, גודל של קיפול, נוחות נסיעה (בהתאם לאזור המגורים), וכו'

ברור לך שאין עגלה מושלמת שכוללת את הכל אך תהיה את העגלה המושלמת שתתאים לצרכים שלך אם התפשרויות קלות. לאחר שתעשי את הרשימה הזו יהיה לי יותר קל לענות לך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

קריסטה
    19/01/2015

אני גרה בעיר שהכל מדרחות יש לי מעלית ורכב . מעדיפה עגלה פרקטית קלה ושיהיו בה פונקציות טובות לילד. טיולון שנשכב עד הסוף . גגון גדול להגנה מהשמש. גלגלים קטנים עדיף כי זה יותר קל. טיולון מתהפך... זה מה שמצאתי בפג בארמדילו פליפ ובבוגבו בי 3. רק שהפג עם גלגלים יותר גדולים שבטח מוסיפים למשקל... עכשיו יותר קל לך להמליץ לי בהתבסס על הנתונים שנתתי ? תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך - תגובה

קובי סופר
    19/01/2015

שלום קריסטינה,

ע"פ כל הנתונים אז הבי 3 והארמדילו פליפ בהחלט עונות על כל הדרישות. הארמדילו עדיין לא הגיעו לארץ וצפויות להגיע בעוד פחות מחודש. ברגע שיגיעו אני ממליץ לגשת לחנות שיש בה את 2 הדגמים, לבדוק, ללכת מחוץ לחנות עם העגלה (מומלץ להוסיף משקל על העגלה), לנסות לקפל, לתפעל (ברקס, נעילת גלגלים וכו'), לבדוק ברכב ולאחר מכן לקבל החלטה. צריך לקחת בחשבון שהארמדילו תהיה זולה בכמעט 2000 ש"ח לעומת הבי וגם זה שיקול לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קריסטה
    19/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו