מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולונים 2015עדי20/01/2015
בוקר טוב קובי!!
אני רוצה לקנות טיולון, מתלבטת בין ג'ואי טופ דלוקס לבין סייבקס אוניקס.
ידוע לך מתי דגמי 2015 עתידים להגיע ומה ההבדל בינם לבין הדגמים של 2014?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולונים 2015 - תגובה
קובי סופר20/01/2015שלום עדי,
סייבקס אוניקס שנמכרות בארץ הם הדגמים האחרונים של טיולון האוניקס. בג'ואי לא נעשו שינויים מלבד צבעים. לכן אין צורך לחכות לדגמי/צבעי 2015 בטח ובטח כאשר הם צפויים להתייקר בכ- 15% עקב עליות היורו והדולר.
סה"כ מדובר בשני טיולונים מצויינים, בשניהם מקבלים את המקסימום ויותר עבור מחירם, לכן קשה להשוות. לג'ואי יש יתרון במחיר והוא טיפה יותר נוח להליכה ולקיפול.
הסייבקס יותר מרופדת, יותר נוח להרחיב/להקטין רצועות, הגגון גדול יותר.
כל ההבדלים בין הטיולונים מזעריים ולכן אני ממליץ למצוא חנות בה שניהם נמכרים ולבדוק עם התינוק/ת, לנסות לקפל, לתפעל, להרים וכו' ולקבל החלטה.
בלי קשר אם תרכשי אחד משניהם אני ממליץ להוסיף מוצר שנקרא סיטי גריפס, המוצר שומר על ידיות האחיזה מפני קרעים ובלאי ולצערי הידיות נוטות להתפורר די מהר ועלות ההחלפה יקרה מאוד, בנוסף המגע הרבה יותר נעים וכל זה בעלות מזערית.
לגבי האקסטורה, לא זכתה להצלחה בארץ, היא מאוד כבדה (ביחס לטיולון), גדולה בקיפול ומאוד לא נוחה להליכה כאשר הידית במצב בו התינוק מולך. לסיכום: מחברה כמו ג'ואי שמייצרת עגלות וטיולונים מעולים במחירים נוחים ציפיתי ליותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אם אפשר
עדי21/01/2015אולי תוכל לכוון אותי...
קיבלתי מאחותי סטוקי. אני מתעבת את העגלה (חוץ מגובה אין בה כלום) ולא מבינה מה הקונספט של זווית טיולון קבועה. הילדון בן חמישה חודשים ואני רוצה לטייל איתו כשהוא פונה אליי, מה שאי אפשר לעשות בטיולונים שציינתי למעלה.
בגלל זה התלהבתי מהאקסטורה. המשקל והקיפול פחות מפריעים לי, אבל נוחות ההליכה היא חשובה :-)
אני לא רוצה לקנות עכשיו עגלה חדשה במחיר מלא כי בטח כן נעבור לטיולון בשלב מסויים, ובילד הבא אני מתכננת על פג פרגו או הרטן, אבל נורא חשוב לי לראות את הילדון כשאנחנו מטיילים.
יש לך איזושהי המלצה?
תודה רבה! הפורום הזה נהדר והסבלנות שלך מרשימה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת אם אפשר - תגובה
קובי סופר21/01/2015שלום עדי,
אני משתדל לגרום להורים רבים לעתיד להבין כמה נוראית הזווית הקבועה הזו בטיולון.
אין כמו שכיבה ישרה לטיולון! זו הזווית הכי בריאה לשינה, השכבה על הבטן והחתלה בעגלה.
אני מבין את ההתלבטות של הדו כיווניות, אני תמיד בעד שהתינוק יהיה מול ההורה ככל שניתן.
לצערי אין טיולון שעושה זאת בצורה יעילה וזולה. בוגבו בי 3 מעולה לצורך זה אך סופר יקרה.
ניתן לרכוש את הגרקו אבו רק עם מושב טיול בעלות של 1290 ש"ח והיא אחלה עגלה. די קלה, נוחה להליכה, המושב ניתן להרכבה לשני הכיוונים, יש שכיבה ישרה, סל ענק וקיפול נח. כמובן שקיים סיכוי שתרכשי טיולון נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)