עגלות פג למיניהן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות פג למיניהן
    שירן
    25/01/2015

היי,
    הייתי היום במספר חנויות וראיתי שלושה דגמים בעיקר- פג בוק פלוס, פופ אפ ופיאט (שמאוד אהבתי גם מבחינת הבד של העגלה ששונה מהאחרות).
    הבנתי שההבדל בין שלושתן הוא שבפופ אפ האמבטיה מתקפלת.
    העניין הוא שהפופ אפ הרגישה לי נורא לא בטיחותית ולא קשיחה מספיק.
    מלבד הקיפול הבנתי שאין יותר מדי הבדלים בין העגלות.
    ראיתי שבאחת השאלות כאן נאמר לגבי הטיולון שיש הבדל- אבל לא הפנו את תשומת ליבי לזה בחנויות... האם אכן בשלושת העגלות האלו יש הבדל בין הטיולונים? והאם צפויים להגיע הדגמים החדשים/ הטיולונים החדשים במהלך השנה (אני צפויה ללדת ביולי).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלות פג למיניהן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות פג למיניהן - תגובה

קובי סופר
    25/01/2015

שלום שירן,

אבקש לרכז את כל השאלות לשירשור אחד למען הסדר הטוב, תודה.

לפג פרגו יש 3 גרסאות לדגמי הבוק פלוס.

קלאסיקו: גרסאת הבדים הבסיסית.
    קומפלטו: גרסאת בדים איכותיים יותר, יש רשת איוורור באמבטיה וכיסוי חורף לטיולון.
    פופ אפ: אמבטיה קלה בחצי משאר האמבטיות, מתקפלת לאחסון וגם עם השלדה.
    מגיעה עם טיולון משופר שלו תמיכת גב טובה יותר, הוא רחב יותר וגורם לעגלה יחד עם השלדה להתקפל לגודל קטן יותר.
    כל דגמי 2015 יגיעו עם טיולון זה, כרגע דגמי 2014 נמכרים עם מושב הטיול הישן.
    הפיאט 500 היא גרסא יקרה רק בגלל העיצוב! הבדים הם בדי הפופ אפ ועד שלא יגיעו דגמי 2015 היא נמכרת עם הטיולון הישן. בכל אופן דעתי שמיותר לזרוק כסף על מיתוג של פיאט 500 כשיש את אותו מוצר בעלות זולה יותר. מעבר לכך שהאמבטיה של הפופ אפ תעשה לך חיים יותר קלים, בעיקר בגלל המשקל. אין בעיות בטיחות ולא נתקלו בתלונה אחת לגבי יציבות, אם כבר להפך, רק תגובות טובות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לפג עגלות למיניהן

שירן
    25/01/2015

קודם כל תודה על התשובה. חייבת לעבור אצלכם! :)
    לצורך העניין, בהנחה שכבר הגיעו דגמי 2015, בכלל לא היית ממליץ על הפיאט (אהבתי אותה בעיקר בגלל הצבעים ובגלל הבד המיוחד והעיצוב)...
    וגם שהרגיש לי שהאמבטיה של הפופ אפ צרה יותר.
    מצד שני עניין הקיפול הוא נהדר ומאוד נוח. אבל עניין מסגרת האמבטיה מטריד, כיוון שבאחת החנויות אמרו לי שזה רק מסגרת של בד וזה עלול לחטוף מכה או להיקרע כששמים בבגז׳.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לפג עגלות למיניהן - תגובה

קובי סופר
    27/01/2015

שלום שירן,

קודם כל עניין הבד הנקרע זה שטויות במיץ עגבניות כמו שאומרים. לא נתקלתי באף אמבטיה שנקרעה, בלפחות 85% מהעגלות הנמכרות בארץ ובעולם האמבטיות מבד ולא מפלסטיק! הסיבה היחידה לפלסטיק היא אופציה לשים את האמבטיה בתור מושב בטיחות (במקום סל קל) מה שבארץ לא תקני. אמבטיות מבד כפי שהסברתי קלות משמעותית ומתקפלות לאחסון. הגודל בין אמבטיית הפופ אפ לרגילה זהה, כנ"ל החוזק והיציבות על העגלה.
    כפי שהסברתי על הפיאט משלמים בגלל העיצוב, אם זה שווה מבחינתכם אז סבבה (מה שכן לא תוכלו לרכוש אותה עם שלדת S המומלצת יותר). ואם פיאט לוודא שמקבלים את העגלה מדגמי 2015 עם מושב הפופ אפ ולא המושב הישן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו