מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה הכי טובהרותם28/01/2015
הי קובי,
אם היית צריך לקנות עגלה היום..
מה העגלה הכי טובה שיש היום בשוק בעניך ושהכי מקבלים תמורה עבורה ערך המחיר?
אם לתקציב אין כרגע שיקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה הכי טובה - תגובה
קובי סופר29/01/2015שלום,
אין כזו עגלה הכי טובה, לכל עגלה יש את החסרונות שלה ומאוד תלוי הצרכים שלנו.
אני לדוגמא גר באזור שיש בו כורכר, מדרכות משובשות ודרך לא דרך, לכן היה חשוב לי לקחת עגלה שתוכל להתמודד עם תנאי הדרך האלו. מצד שני יש לי רכב די גדול ואני גר בקומת קרקע לכן למשקל העגלה אין חשיבות עבורי. והדבר החשוב ביותר עבורי היה נוחות התינוק.
אז מבחינתי העגלה המושלמת הייתה הרטן רייסר ג'י טי שאני חושב שהיא העגלה הטובה ביותר כיום אך גם היא לא חפה מחסרונות. אבל היא ענתה באופן מושלם לדרישות שלי.
אז כדי להגיע לעגלה הכי טובה את צריכה למצוא את העגלה הכי טובה עבורך.
לכן הכינו רשימת דרישות מהחשוב ביותר עד הפחות חשוב. לדוגמא: נוחות נסיעה, נוחות קיפול, נוחות תפעול, נוחות לתינוק, חוזק, גודל קיפול, מחיר וכו'.
לאחר מכן תוכלו לפסול המון דגמים וסביר להניח להתמקד בדגם או שניים וההחלטה תהיה הרבה יותר קלה ונכונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה הכי טובה
רותם29/01/2015תודה,
אני חושבת שהכי חשוב לנו זה משקל, נוחות קיפול, היגוי טוב נוחות לתינוק ועיצוב.
אם אלו הקריטריונים... על מה תוכל להמליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלה הכי טובה - תגובה
קובי סופר29/01/2015שלום רותם,
אני חושב שהמאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ שזה עתה הגיעה לארץ עונה לדרישות שלך בצורה הכי טובה. כמו כן גם הבוגבו בי 3 יכולה לענות לדרישותייך, היא קצת יותר קשה לקיפול (אבל עדיין נוחה), האמבטיה והטיולון קטנים יותר וקצת יותר יקרה, מצד שני ההיגוי שלה טוב יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
רותם29/01/2015הבנתי שיש בעיות בגלגלים ובהיגוי של ארמדילו. שמעת משהו על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! - תגובה
קובי סופר31/01/2015שלום רותם,
1. מעניין אותי מאיפה שמעת?
2. ממש לא נכון, אנו מוכרים את הארמדילו הרגילה כבר יותר משנה ולא נתקלנו באף בעיה.
3. הגלגלים של הארמדילו פליפ יותר גדולים מהארמדילו הרגילה ונוספו לה בולמי זעזועים גם לגלגלים הקדמיים.
4. האמרדילו פליפ הולכת להיות אחת העגלות הנמכרות בישראל אם לא הכי נמכרת, היבואן נתן בלעדיות ל- 4 חנויות אם אני לא טועה ומכאן אני מסיק שבתשובה לשאלה 1. שמעת זאת מחנות שלא מוכרת את העגלות.
ולסיכום, עדיין הבוגבו בי 3 יותר נוחה להיגוי וניוד. קצת יותר קשה בתפעול וקיפול אך זה לא משהו שאמור להוות בעיה. כמובן שיש פער גדול במחיר. אני הכי ממליץ לבחון את שתיהן אחת ליד השנייה ולקבל החלטות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רותם01/02/2015תודה קובי,
קראתי את זה בביקורות של לקוחות מחול. וזה מה שכתבו... שהגלגלים נשחקים וההיגוי לא טוב... אני חושבת באתר של מאמאס אנד פאפאס. מקווה שזה לא נכון כי מאוד התרשמתי מהעגלה...
אתה יודע מי היבואנים שלה בצפון? אני משם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
קובי סופר02/02/2015שלום רותם,
בצפון היא תימכר בחנות מיי בייבי בירכא. כרגע היא לא מוצגת בתצוגה שם. יש רק עגלה אחת מוצגת בישראל והיא אצלנו בבייבי קלאב פ"ת. אני מאמין שבשבועיים הקרובים המשלוח ישתחרר לחנויות והיא תוצג שם.
לגבי הביקורת אני גם סקפטי מכיוון שהעגלה נמכרת באנגליה רק כחודשיים, גם הגלגל באיכות הנמוכה ביותר לא נשחק אחרי חודשיים. אם הביקורת הייתה על הארמדילו הרגילה אז גלגלי הפליפ גדולים יותר מה שיעשה את השחיקה איטית בהרבה ולא שנתקלו בזה.
כמובן שיש אחריות מלאה ל- 3 שנים שהגלגלים ושחיקתם הם חלק מאותה אחריות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)