ארמדילו פליפ או סיטי מיני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ או סיטי מיני
    אני
    03/02/2015

היי קובי,
    אנחנו מתלבטים בין השתיים ורצינו לשמוע חוות דעתך
    מבחינת עבירות ואיכות הנסיעה והגלגלים... את יתר ההבדלים אנחנו מכירים
    פשוט אנחנו גרים במושב והדבר הכי חשוב מבחינתינו הוא שהעגלה תסע טוב
    ולא יהיה קשה להתנהל איתה. כניסינו את שתיהן בחנות היתה תחושה שהסיטי מיני נוסעת טיפה יותר טוב וכן הגלגלים יותר כדולים משל הפליפ. מעבר לכך לפליפ יתרונות ברורים...
    תוכל בבקשה להתייחס לסוגיה? האם הפליפ נחשבת לעגלה עירונית שלא תתאים לחיים במושב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו פליפ או סיטי מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ או סיטי מיני - תגובה

קובי סופר
    04/02/2015

שלום,

בחנות כשהולכים עם עגלה זה לא מדד לבדיקה. אני תמיד ממליץ לצאת מחוץ לחנות, להוסיף משקל על העגלה ולנסות ללכת עם העגלה, הבדל משמעותי לא צריך להיות. לדעתי 2 העגלות הן בעיקר עירוניות אבל אפשר לחיות איתן במושב. אם מחפשים בכל זאת נוחות הליכה אז ברור שיש טובות מהן וזה כבר יבוא על חשבון משקל, נוחות וגודל הקיפול.
    מומלצות: הרטן רייסר ג'י טי, קאם דינמיקו.
    אם יש זמן, באפריל צפויה להגיע ארמדילו פליפ XT שהותאמה להליכות בשטח יותר קשה מהעיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי, שאלות נוספות..

אני
    04/02/2015

א. לצערי אין לי זמן לחכות עד אפריל.. צריכה ללדת כל יום..
    ב. כמובן שיצאנו מחוץ לחנות שלכם והסתובבנו קצת עם העגלות ועליהן תיק כבד יחסית.
    הרגיש לנו כאילו הסיטי מיני נסעה קצת יותר טוב והיה יותר קל לכוון אותה ולהסתובב...
    אנחנו גרים במושב, אבל די עירוני, כלומר זה כמו ללכת בעיר עם מדרכות קצת פחות מוצלחות (; וקצת כבישים... לא איזה טרקים על חולות וגבעות..
    ההרטן לא בתקציב שלנו וגם פחות מתאימה מבחינת משקל.
    ועדיין מבין הסיטי מיני והארמדילו, מי תסע יותר טוב? צל מי העבירוץ טובה יותר? הגלגלים הקטנים יותר של הארמדילו אמורים להפריע?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי, שאלות נוספות.. - תגובה

קובי סופר
    04/02/2015

שלום,

הסיטי מיני יותר קלה ויש לה גלגל קדמי גדול יותר ולכן ההיגוי שלה יהיה יותר קליל, כמובן שהקלילות בעייתית עם תיק כבד.
    עדיין ההבדלים הם לא גדולים ואני חושב שהיתרונות של הפליפ עולים בענק על החסרון של ההיגוי הפחות נוח, את הדרכים שתיארת הפליפ תעבור בקלות. אם בכל זאת אתם בכיוון של הג'וגר אז ביבה טאי טאי וולקו זי יעשו עבודה טובה יותר מהג'וגר, גם בהיגוי וגם בנוחות לתינוק. עדיין תפסידו את הדו כיווניות בכולן, מה שכן קיים בפליפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו