מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מושב בטיחות אקסטרה ברכב שנייעל04/02/2015
ערב טוב.
יש לי שני ילדים (שנה וחצי + חצי שנה). ברכב העיקרי יש לי שני מושבי בטיחות אוונפלו סימפוני 65 מגיל 0. כעת הסלקל מתחיל להיות קטן לקטני שלי וזקוקה למושב בטיחות שלישי ברכב המשני בו תישב בעיקר ביתי.
אשמח להמלצה למושב בטיחותי, אמין ונוח ובמחיר סביר עד כ-500 ש"ח. (בהנחה שימש לטווח רחוק כלומר משקל רב ופירוק לבוסטר ואם אזדקק ארכוש שניים גם לבן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מושב בטיחות אקסטרה ברכב שני - תגובה
קובי סופר04/02/2015שלום יעל,
בטווח המחיר הזה אני הכי ממליץ על קוסקו סנרה או אוונפלו טיטאן. בשניהם תקבלו בטיחות מעולה, הרבה מעבר למה שכסאות במחירים האלו יכולים לתת. הם יספיקו לשרת עד גיל 4+ ולאחר מכן אפשר לרכוש מושב הגבהה עם גב בעלות לא גבוהה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עוד שאלה קטנה...
יעל05/02/2015ואם ארצה כיסא משולב בוסטר לשלב מתקדם יותר ומן הסתם בעלות מעט יותר גבוהה, מה מומלץ?
תוכל להסביר לי קצת על שני הדגמים שהמלצת שאדע מה יותר מתאים לילדיי ולרכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! עוד שאלה קטנה... - תגובה
קובי סופר05/02/2015שלום יעל,
כסא משולב בוסטר יקפיץ את המחיר עד כמעט הכפלת המחיר הרצוי. לא תקבלי מוצר יותר בטיחותי וחבל. בנוסף מדובר במוצרים ענקיים וכבדים. ישנם גם כאלו זולים אך מדובר במוצרים סינים שלא פורסמו תוצאות מבחני הריסוק שלהם וזה קצת מטריד.
בין הסנרה לטיטאן אין כמעט הבדלים. הם זהים בגודלם וזהים בפונקציות. לטיטאן יתרון קל שהוא עד משקל 22 ק"ג ולא עד 18 כמו הסנרה, מצד שני הסנרה קיבל דירוג בטיחותי גבוהה יותר משל הטיטאן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יעל06/02/2015סייעת לי מאד. שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)