האם להשאר עם עגלת יחיד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם להשאר עם עגלת יחיד
    מתלבטת
    09/02/2015

היי קובי, כשאלד בקרוב בני יהיה בן שנתיים וחודש, ברשותי טאי טאי ללא אמבטיה, אני מתלבטת אם למכור אותה ולקנות את עגלת התאומים או שזה מיותר , פשוט בני אוהב לשבת בעגלה ובמיוחד בטיול בחוץ וכו' לא יכול ללכת הרב כי מתעייף, מצד שני יגיע יום שלא ירצה והתינוק יהיה קטן ואני אתקע עם עגלת תאומים. מה את ממליץ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להשאר עם עגלת יחיד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להשאר עם עגלת יחיד - תגובה

קובי סופר
    10/02/2015

שלום,

אני מציע להמשיך עם הטאי טאי. אם את אומרת שהגדול אוהב את העגלה, את יכולה קודם כל להתחיל עם מנשא חזה, הגדול ישב בעגלה, בעוד מספר חודשים תוכלי לרכוש טרמפיסט עמידה לעגלה, אני בטוח שהוא יהיה מאושר מלעמוד על הטרמפיסט לא פחות מלשבת בעגלה. כמו כן עגלות תאומים תמיד אפשר לרכוש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת..

מתלבטת
    10/02/2015

האם יש צורך באמבטיה לטאי טאי? אין לי את הדגם החדש ונראה לי קצת מגוחך להלביש אמבטיה על הטיולון, מצד שני העגלה לא נראית לי מספיק יציבה כדי להתאים מגיל לידה....מה דעתך?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה נוספת.. - תגובה

קובי סופר
    10/02/2015

שלום,

ניתן לרכוש את האמבטיה החדשה ולהלביש אותה על השלדה.
    היא יותר יציבה ונוחה מהאמבטיה הקודמת.
    החסרון הוא שתאלצי להשתמש רק באמבטיה ולא תהיה לך אופציית שימוש בטיולון. ההרכבה של הטיולון קצת מסובכת ולכן מרכיבים אותו רק בסיום השימוש של האמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו