מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- האם להשאר עם עגלת יחידמתלבטת09/02/2015
היי קובי, כשאלד בקרוב בני יהיה בן שנתיים וחודש, ברשותי טאי טאי ללא אמבטיה, אני מתלבטת אם למכור אותה ולקנות את עגלת התאומים או שזה מיותר , פשוט בני אוהב לשבת בעגלה ובמיוחד בטיול בחוץ וכו' לא יכול ללכת הרב כי מתעייף, מצד שני יגיע יום שלא ירצה והתינוק יהיה קטן ואני אתקע עם עגלת תאומים. מה את ממליץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם להשאר עם עגלת יחיד - תגובה
קובי סופר10/02/2015שלום,
אני מציע להמשיך עם הטאי טאי. אם את אומרת שהגדול אוהב את העגלה, את יכולה קודם כל להתחיל עם מנשא חזה, הגדול ישב בעגלה, בעוד מספר חודשים תוכלי לרכוש טרמפיסט עמידה לעגלה, אני בטוח שהוא יהיה מאושר מלעמוד על הטרמפיסט לא פחות מלשבת בעגלה. כמו כן עגלות תאומים תמיד אפשר לרכוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת..
מתלבטת10/02/2015האם יש צורך באמבטיה לטאי טאי? אין לי את הדגם החדש ונראה לי קצת מגוחך להלביש אמבטיה על הטיולון, מצד שני העגלה לא נראית לי מספיק יציבה כדי להתאים מגיל לידה....מה דעתך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה נוספת.. - תגובה
קובי סופר10/02/2015שלום,
ניתן לרכוש את האמבטיה החדשה ולהלביש אותה על השלדה.
היא יותר יציבה ונוחה מהאמבטיה הקודמת.
החסרון הוא שתאלצי להשתמש רק באמבטיה ולא תהיה לך אופציית שימוש בטיולון. ההרכבה של הטיולון קצת מסובכת ולכן מרכיבים אותו רק בסיום השימוש של האמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)