ארמדילו מול בייבי ג'וגר סיטי מיני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו מול בייבי ג'וגר סיטי מיני
    הדס
    09/02/2015

היי קובי,

אשמח לעזרתך. אני מתלבטת בין בייבי ג'וגר סיטי מיני לבין ארמדילו דגם משנה שעברה. ( הפליפ לא רלוונטי כי מאוד יקר).
    העגלה מיועדת לתינוק בן חצי שנה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארמדילו מול בייבי ג'וגר סיטי מיני - תגובה

קובי סופר
    10/02/2015

שלום הדס,

ברור שארמדילו. הבדים איכותיים יותר, תמיכת הגב טובה יותר, מדף הרגליים מתכוונן, לאחר הקיפול בד העגלה נשאר בתוך העגלה ולא כלפי חוץ. גם במחירה היום היא זולה מהג'וגר. היתרונות של הג'וגר הם שהיא טיפה שוכבת יותר, קצת יותר קלה לקיפול, כל אלו לדעתי זניחים לעומת יתרונות הארמדילו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה

הדס
    12/02/2015

תודה רבה!
    לחדד את שאלתי, האם יש עגלה שיותר מומלצת מהארמדילו הישנה אבל באותו רמת מחיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בבקשה - תגובה

קובי סופר
    12/02/2015

שלום הדס,

לא יודע אם יותר מומלצת, את זה את תחליטי.
    אני ממליץ לבדוק את ביבה טאי טאי אם דגש על הדגם החדש. כמוכן לבדוק את ולקו זי.
    שלושת העגלות הן על אותו סגנון פחות או יותר אבל הן בעיקר מציעות יותר מהבייבי ג׳וגר. אני ממליץ למצוא מקום בו שלושתן מוצגות ולבחון אחת מול השניה. לקפל, לתפעל, ללכת איתן עם התינוק/ת ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו