מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין 3 עגלותרחלי24/02/2015
היי קובי,
הייתי שמחה לקבל ייעוץ והכוונה לפני קניית עגלה!!
יש 3 עגלות שאני מתלבטת לגביהן. ראשית כל הצורך שלי הוא בעיקר עגלה קלה מאוד (יש לי בעיות גב וזה קריטי), נוחה לקיפול ושלא תהיה גדולה מדי כיוון שיש לנו מעלית קטנה יחסית (60X80). במקביל אני מן הסתם מחפשת את הטוב ביותר לתינוק ולכן חשובה לי התמיכה המלאה והנוחות שלו... בנוסף, אין לי צורך כלל בסל קל.
אז ככה... ההתלבטות היא בין:
1. פג פרגו, אהבתי יותר את הדגם של בוק פלוס סופט סטון 2013 אבל אני לא יודעת אם יש לתינוק תמיכה מלאה לגב (ב POP UP 2014 אין תמיכה מלאה לגב!!)
יש איזה חנות שהציעה לי את הדיל הבא:
שלד בוק פלוס 2014 נעילה כמו S (נאמר לנו שזה עם ידיות מעור, שלד טיטניום, גלגל ספורטיבי וסל חכם... אין לי מושג מה הכוונה... ) + אמבטיה מהדגם של סופט סטון 2013 + טיולון מאיזה דגם שאבחר משנת 2014 (אעדיף דגם טוב יותר מהפופ אפ) + 2 כיסויים + כיסוי גשם ותיק. - הכל טוב ויפה אבל קצת יקר והעגלה נראת לי מאסיפית ואני לא בטוחה שהיא תיכנס למעלית הקטנה שלנו...
2. עגלת מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו פליפ. בגדלים, במשקל, בתמיכה לגב התינוק - הכל נראה פצצה וגם המחיר סביר. אבל... אין בטיולון מעקה להשעין מקדימה את הידיים והשלדה לא מתכוונת לפי גבהים... אין הפרש עצום בין הגבהים של בעלי ושלי אז מילא, אבל עד כמה המשענת תורמת ועד כמה החוסרשלה יורגש?
3. מאמס אנד פאפס דכם סולה - יש להם 1 עם אמבטיה גדולה יותר ו - 2 עם אמבטיה קטנה יותר ויש את הכרום... אין לי מושג מה מביניהם הכי טוב... הן מבחינת משקל העגלה, נוחות, ותמיכה בתינוק...
אשמח לקבל את המלצתך!!!
תודה רבה, רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין 3 עגלות - תגובה
קובי סופר25/02/2015שלום רחלי,
מכל המשתמע הפליפ עונה לכל הדרישות שלך. חוסר המעקה הוא לא דבר קריטי ואפשר לחיות בלעדיו. עם הבן הגדול שלי השתמשתי בבוגבו בי מגיל חצי שנה, גם היא ללא מעקה ולא הורגש מורך באחד כזה. לבת שלי יש עגלה עם מעקה ורוב הזמן השימוש בעגלה היה ללא המעקה, ככה יותר נח להכניס ולהוציא מהעגלה והקיפול קטן יותר.
אם תשימי לב רוב הטיולונים נמכרים לחא מעקה. גם עם לתינוק יש צורך בו זה לזמן של חודש חודשיים. המעקה לא מוסיף בטיחות לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בן 3 עלות
רחלי25/02/2015קובי תודה רבה!! עזרת לי המון!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ארמדילו פליפ של מאמס אנד פאפס
רחלי25/02/2015היי קובי,
באילו חנויות ניתן לרכוש את העגלה של מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו פליפ?
מצאתי רק בבייבי קלאב אבל אני מעדיפה לראות בעוד מקומות בגלל המחיר...
אגב, מה טווח המחירים שלה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת ארמדילו פליפ של מאמס אנד פאפס - תגובה
קובי סופר25/02/2015שלום רחלי,
כרגע העגלה נמכרת במרכז רק בבייבי קלאב. בצפון במיי בייבי ירכא ובירושלים.
המחיר זהה בכל החנויות. עקב מלאי קטן וביקוש גדול אני מניח שיקח זמן עד שתופץ לעוד חנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)