מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ג'ואי כרוםהילה26/02/2015
שלום,
אני מתלבטת בין הג'ואי כרום לפג פרגו בוק. יש הבדל משמעותי ביותר במחיר (של כ-3000 ש"ח), ואני תוהה עד כמה זה מצדיק את זה... האם מבחינת בטיחות הג'ואי טובה, והאם אכן אין בעיה עם הגלגלים שלה והיא מספיק יציבה? ברור שבטיחות הכי חשובה לי בסוף...
בנוסף, איזה סל קל מתחבר לשלדה של הג'ואי כרום שאינו מאותה חברה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר27/02/2015שלום הילה,
דווקא מהבחינה הבטיחותית אין הבדלים. 2 העגלות עוברות בדיקות של מכוני תקנים בארץ ובעולם, הבדיקות ודרישות התקנים לרוב זהות, לכן בטיחותית לא צריכים להיות הבדלים.
הפער מחיר לא עמוד על 3000₪ אלא על ₪2000.
אם תקני ג׳ואי ותוסיפי לה סל קל ותיק כפי שמקבלים בפג ותקני את הפג ספורטיבו הבסיסית תראי שהפער עומד על פחות מ- 2000₪.
ההבדלים הם הבדלי איכות בעיקר: הפג מיוצרת באיטליה ולא בסין. האמבטיה של פג רחבה וארוכה יותר מהג׳ואי ומתכווננת למצבים. הטיולון גם ארוך יותר ויש לו 4 מצבים לעומת 3 בג׳ואי. הגלגלים בפג איכותיים יותר. הקיפול נח יותר. הסל קל של פג קיבל דירוג בטיחותי גבוהה ואם תרצי סל קל באותה רמה לכרום תאלצי לרכוש סל קל סייבקס אטון 3 שעולה 1000₪ ואז פער המחיר בין העגלת יצטמק ל 1000₪. בשורה תחתונה אני בעד הפג בעיקר עם זו לידה ראשונה, היא עמידה וחזקה יותר. אם זאת, עדיין בכרום מקבלים המון תמורה למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, קובי
הילה27/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)