מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת טאי טאייעל08/03/2015
שלום,
אנחנו מחפשים עגלה, מעדיפים טיולון מגיל לידה, והפרמטר הדי עיקרי הוא המשקל הקל!
קבלנו בהשאלה עגלת פג סוויצ', ואני לא מצליחה לקפל אותה, שלא לדבר על להרים אותה לבג'אז של הרכב..
וכמו שזה נראה כרגע, אני זו שבעיקר אצטרך להתנייד עם הילדה ולנסוע איתה.
שיקולים נוספים- אנחנו גרים בקומה 4 ללא מעלית, העגלה מתוכננת להשאר למטה רוב הזמן, בבית יש עגלה אחרת למקרה הצורך. (הפג סוויצ'..)
האם הטאי טאי היא אכן בחירה מוצלחת? מתלבטים לגבי הצורך באמבטיה, האם זה מסרבל את כל הסיפור? מיותר?
אשמח להמלצות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת טאי טאי - תגובה
קובי סופר09/03/2015שלום יעל,
אם משקל הוא פרמטר חשוב אני בהחלט ממליץ על הטאי טאי.
מדובר בעגלה מאוד קלה, קלה לתפעול ונוחה להליכה.
אפשר להסתדר ללא האמבטיה (למרות שאני תמיד בעד אמבטיה).
אפשר גם לרכוש אותה ללא האמבטיה ולראות איך מסתדרים ללא, תמיד תוכלו לרכוש אותה בנוסף במידה ותראו שאתם רוצים.
היתרון של האמבטיה הוא שהיא שוכבת ישר יותר, היא סגורה יותר והכי חשוב התינוק מולך. היא לא מסרבלת כלום מלבד הצורך בפירוקה לפני הקיפול אבל אז משקל השלדה הוא מינמלי.
שוב אם משקל הוא פרמטר חשוב אין לא עוד המלצות, לכי על הטאי טאי ואני בטוח שתהי מרוצה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)