טיולון המשמש כעגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון המשמש כעגלה
    שרון
    09/03/2015

אבי שלום!
    קודם כל תודה לך על ההשקעה בפורום הנפלא הזה!אתה מקצוען אמיתי ורק מלקרוא את התשובות למדתי המון...
    ועם זאת, האם תוכל לעזור לי.
    אני לפני לידה שלישית...אחרי שתי עגלות שהשאלתי בעבר מחברות...ולפני רכישת עגלה לעצמי...
    חשבתי לבדוק האם יש טיולון ששווה להשקיע בו כך שישמש בהתחלה כעגלה (אולי עם שדרוג מסויים) ואחכ יישמש כטיולון...
    יש לי אוטו קטן יחסית וגם מאחר ואני אמורה ללדת בתחילת הקיץ לא נראה לי שכלל אצטרך אמבטיה. כל הסיפור של הלבשת סל קל על העגלה פחות חשוב לי והאמת שבפעמים האחרונות מה שהתשתמשתי בו בסופו של דבר הכי הרבה היה הטיולון....
    מה אתה אומר?
    תודה מראש
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון המשמש כעגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון המשמש כעגלה - תגובה

קובי סופר
    10/03/2015

שלום שרון,

עד לפני עשור המושג אמבטיה לא היה קיים, מאז שנכנסה הבוגבו לשוק כללי המשחק השתנו, בוגבו היו הראשונים להבין שהורים רוצים את הטוב והנוח ביותר לתינוק והאמבטיה מספקת זאת טוב יותר בהשוואה לטיולון.

מצד שני אם הסתדרו אז ובשנות ה- 90 אין סיבה שאת לא תסתדרי בייחוד שאת אמא מנוסה.

אני ממליץ על ביבה טאי טאי בתור טיולון לשימוש מגיל לידה. עגלת הקוקו שהיא ביבה טאי טאי לתאומים היא עגלת התאומים הנמכרת בישראל ואין לה אמבטיות. מדובר בעגלה קלה, נוחה להליכה, יש לה שכיבה ישרה וסגירה לרגלי התינוק (ככה לא צריך לחגור את התינוק בגילאים המוקדמים). אם תראי שבכל זאת חסרה לך האמבטיה תמיד תוכלי לרכוש לה אחת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו