מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון המשמש כעגלהשרון09/03/2015
אבי שלום!
קודם כל תודה לך על ההשקעה בפורום הנפלא הזה!אתה מקצוען אמיתי ורק מלקרוא את התשובות למדתי המון...
ועם זאת, האם תוכל לעזור לי.
אני לפני לידה שלישית...אחרי שתי עגלות שהשאלתי בעבר מחברות...ולפני רכישת עגלה לעצמי...
חשבתי לבדוק האם יש טיולון ששווה להשקיע בו כך שישמש בהתחלה כעגלה (אולי עם שדרוג מסויים) ואחכ יישמש כטיולון...
יש לי אוטו קטן יחסית וגם מאחר ואני אמורה ללדת בתחילת הקיץ לא נראה לי שכלל אצטרך אמבטיה. כל הסיפור של הלבשת סל קל על העגלה פחות חשוב לי והאמת שבפעמים האחרונות מה שהתשתמשתי בו בסופו של דבר הכי הרבה היה הטיולון....
מה אתה אומר?
תודה מראש
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון המשמש כעגלה - תגובה
קובי סופר10/03/2015שלום שרון,
עד לפני עשור המושג אמבטיה לא היה קיים, מאז שנכנסה הבוגבו לשוק כללי המשחק השתנו, בוגבו היו הראשונים להבין שהורים רוצים את הטוב והנוח ביותר לתינוק והאמבטיה מספקת זאת טוב יותר בהשוואה לטיולון.
מצד שני אם הסתדרו אז ובשנות ה- 90 אין סיבה שאת לא תסתדרי בייחוד שאת אמא מנוסה.
אני ממליץ על ביבה טאי טאי בתור טיולון לשימוש מגיל לידה. עגלת הקוקו שהיא ביבה טאי טאי לתאומים היא עגלת התאומים הנמכרת בישראל ואין לה אמבטיות. מדובר בעגלה קלה, נוחה להליכה, יש לה שכיבה ישרה וסגירה לרגלי התינוק (ככה לא צריך לחגור את התינוק בגילאים המוקדמים). אם תראי שבכל זאת חסרה לך האמבטיה תמיד תוכלי לרכוש לה אחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)