בייבי ג'וגר או ארמדילו פליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייבי ג'וגר או ארמדילו פליפ
    שירן
    09/03/2015

שלום קובי,
    אנחנו מחפשים עגלה שתהיה נוחה, קלה (במשקל וקלה לקיפול), לא יקרה, נכנסת לתא מטען קטן (יונדאי גטס), ושגם תהיה נוחה לתינוק. גרים בבניין עם מעלית.
    אנחנו די היינו סגורים על הבייבי ג'וגר סיטי מיני (יש לי אמבטיה מחברה) ואז נתקלתי בארמדילו פליפ.
    מה שבעיקר מפריע לי בג'וגר זה שהטיולון לא מתהפך ומדף הרגליים לא עולה (עד כמה זה חשוב?). האם יש חשיבות לסוג הבד? נאמר לי באחת החנויות שבג'וגר זה ניילון ומזיעים בו. בארמדילו יש טיולון מתהפך, מדף רגליים עולה ובד נושם (מדברי המוכר), אבל היא יותר יקרה והקיפול שלה פחות פשוט.
    בנוסף, רציתי לשאול עד כמה זה קריטי שיהיה סל-קל שמתחבר לעגלה? (יכולה לקבל סל קל של ברייטקס, שלא מתחבר) אשמח להמלצות לסל-קלים שכן מתחברים לארמדילו (איך הסל קל של ג'וי?) ובכלל, מה חשוב לבדוק בקניית הסל-קל.
    המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבי ג'וגר או ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    10/03/2015

שלום שירן,

בגדול די ענית לעצמך. הארמדילו היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהבייבי ג'וגר.
    הקיפול קטן יותר.
    יש לה מושב דו כיווני שזה דבר שאני ממליץ שלא לוותר עליו.
    יש לה מדף רגליים מתכוונן.
    יש לה בדים איכותיים יותר.
    כשהיא מקופלת בד העגלה מכונס בתוך העגלה ולא כלפי חוץ כמו בבייבי ג'וגר, זה שומר על העגלה מפני קרעים, פרימת בד, לכלוך ובעיקר חיידקים.

לגבי סל קל. לא קריטי החיבור לעגלה, מומלץ בכלל לא לחבר וכמה שפחות להסתובב עם התינוק בסל קל.
    הסל קל הכי ממומלץ מאלו שמתחברים לפליפ הוא סייבקס.
    כמובן שמה שחשוב בסל קל הוא רמת הבטיחות שלו, ג'ואי אין פרסום לגבי רמת הבטיחות של ג'ואי, לגבי סייבקס יש המון ובכולם הוא מקבל ציון שאמור להרגיע אותנו ההורים.
    כמובן שיש להם דגמים יקרים יותר שזוכים לציוני בטיחות טובים יותר.
    גם הסל קל של ברייטקס מצוין ככה שבהחלט אפשר להשתמש בו ולוותר על החיבור לעגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו