2 שאלות על הג'ואי כרום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות על הג'ואי כרום
    בתיה
    10/03/2015

שלום,
    בשעה טובה רכשתי את העגלה של ג'ואי כרום והיא באמת טובה וקלה לתפעול אך רציתי עזרה מקצועית כי כרגיל בחנות אמרו שאין סיבה להילחץ כי העגלה חזקה אבל עדיין..

1. כאשר אני רוצה להרים את גלגלי העגלה הקדמיים ע"מ לרדת / לעלות במדרגות או במדרכה יש רעש של חריקה באיזור החיבורים של הידית ומן תחושה(שלי) שהידית כל רגע הולכת להישבר ובפרט שהתינוק בטיולון מופנה אלי ואז יש משקל נגדי יותר על הידית. מהחשש אני מרימה את העגלה ע"י אחיזה בצידי הידית לאחר כפתורי הקיפול אבל זה ממש לא נוח כמו לאחוז בידית עצמה. מה עושים :(
    2. הבנתי שתיק על ידית העגלה לא מומלץ? אשמח לדעת מדוע

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות על הג'ואי כרום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות על הג'ואי כרום - תגובה

קובי סופר
    10/03/2015

שלום בתיה,

לגבי חריקות זה דבר שלא צריך להיות ואפשר לפתור זאת ע"י שימון המקום החורק.
    לגבי החוזק, אין מה לחשוש בכל העגלות קיים חופש, מכיוון שחייב להיות מנגנון קיפול ממנו נוצר החופש, כמו כן מכיוון שהידית מתכווננת יש חופש. אין עגלה שהיא 100% נעולה ללא חופש גם לא היקרה ביותר. אם את חוששת מהחופש (למרות שאין סיבה) שימי רגל על הסרן האחורי (היכן שממוקם הברקס מבלי ללחוץ על הברקס) וכמעט שלא תרגישי חופש בעליה או ירידה ממדרכה.

לגבי תיק, תיק כבד פוגם ביציבות העגלה והעגלות יכולות להתהפך, בעיקר עם אין תינוק או שהתינוק הצליח לעמוד ונשען לעבר ידית האחיזה. כמו כן משקל רב שוחק את העגלה.
    אני יודע מניסיון שקשה להימנע מתליית התיק על העגלה ולכן אם בכל זאת שמים תשתדלו שיהיה כמה שיותר קליל. אם יש תיק שנתלה על הגב אז אפשר לתלות על הגב וחלקי מהפריטים לשים בסל החפצים שגם ככה ענק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו