מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ארמדילו פליפ XTאסתי13/03/2015
קודם כל תודה על הפורום, למדתי ממנו הרבה!!
האם יש אפשרות להשיג את הארמדילו פליפ XT בארץ? או להזמין באיזו דרך?
הייתי בחנות בפתח תקוה והם אמרו שהדגם של ה-XT לא יגיע לארץ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארמדילו פליפ XT - תגובה
קובי סופר13/03/2015שלום,
הXT צפויה להגיע לארץ באפריל, מכיוון שבעבר הובטח שהפליפ הרגילה תגיע בדצמבר ובסוף הגיע בפברואר אז לא הייתי בונה על זה. אני ממליץ להזמין את הפליפ הרגילה ובמידה והXT תגיע לפני הלידה תחליפו ותוסיפו את ההפרש. סה"כ יש 3 הבדלים שהם ידית דמוי עור, גלגל אחורי טיפה יותר גדול וידית מתכווננת לגובה בעוד 5 ס"מ. מצד שני היא כבדה יותר בקילו לעומת הפליפ הרגילה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ההבדלים בין שני דגמי הארמדילו?
אורטל14/03/2015שלום רב
רציתי לדעת מה ההבדלים בין 2 דגמי הארמדילו - הפליפ והרגיל
האם קיים הבדל משמעותי?
ראיתי את הארמדילו הרגיל במבצע ממש טוב בחנות בבני ברק ואני תוהה מה עדיף כיוון שאני לא מכירה עדיין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה ההבדלים בין שני דגמי הארמדילו? - תגובה
קובי סופר15/03/2015שלום אורטל,
יש המון הבדלים בין הפליפ לרגיל והשאלה היא סיבת הרכישה כטיולון או כעגלה לתינוק שנולד?
הפליפ מגיעה עם אמבטיה, הרגילה ללא וגם אין אופציה להוסיף.
הפליפ מציעה טיולון דו כיווני הרגילה פונה לכיוון הנסיעה בלבד.
בפליפ השכיבה בטיולון כמעט שטוחה ברגילה השכיבה קצת בזווית.
בפליפ שינוי המצבים הוא ע"י לחצן ברגילה בעזרת שרוך.
הגגון של הפליפ גדול יותר.
על הפליפ יותר קל לחבר סל קל ובנוסף הוא יושב על שלדה ערומה ולא על הטיולון.
הפליפ יקרה משמעותית מהרגילה מכיוון שהרגילה במחיר חיסול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
נופר29/03/2015הבנתי שאין לפיליפ אפשרות לחבר סלקל.זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך - תגובה
קובי סופר30/03/2015שלום נופר,
בוודאי שיש, יש מתאם שעליו מתחברים סל קלים של: בבה קונפורט, סייבקס, בי סייף, ג'ואי ומקסי קוזי. המתאמים לא הגיעו לארץ כשהגיעו העגלות ורק בשבוע האחרון הם נכנסו לחנויות לכן אני חושב שהטעו אותך או שבחנות לא ידעו. המאתמים נרכשים לחוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)