עזרה בבחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה
    טלי
    13/03/2015

קובי שלום,

לאחר ביקור במספר חנויות ובדיקה של עגלות שונות אנחנו מתקשים להחליט מהי העגלה הטובה ביותר לצרכים שלנו. הייתי רוצה לקבל את המלצתך לעגלה המתאימה ביותר לאור הדרישות שלנו, בסדר יורד מהחשוב ביותר להכי פחות חשוב:
    1. חובה: נוחות נסיעה. גלגלים גדולים, שלדה נוחה, המאפשרים עבירות קלה גם בשטח לא חלק (להבדיל מרצפת החנות), היגוי קל ונוח, עלייה/ ירידה בקלות ממדרכות, עגלה שמנווטת ונעה בקלילות, בלימת זעזועים טובה.
    2. חשוב מאוד: אני ובעלי נמוכים ורזים לכן העגלה צריכה להיות לא גבוהה/ גדולה מדי ולא מגושמת. יחד עם זאת רצוי שהאמבטיה והטיולון לא יהיו קטנים מאוד כך שיוכלו לשמש אותנו לאורך זמן. מבחינת משקל היא לא חייבת להיות מאוד קלה כל עוד זה לא בא על חשבון נוחות נסיעה. (יש מעלית ולא יהיה לנו צורך לסחוב אותה מלבד הכנסה לרכב).
    3. חשוב: קיפול נוח יחסית (לא חייב להיות עם יד אחת, אבל גם לא משהו מסורבל שנילחם איתו).
    4. רצוי: נעילת גלגלים נוחה, גגון רחב שיספק הגנה טובה מהשמש, ורצוי שלא ירעיש, ידית אחת, בדים איכותיים, ריפוד טוב (לפחות ממוצע, לא חייב מרופד מאוד).
    5. בונוס – ידית עוברת – ממש לא חובה, חוץ מזה שעוד לא ראינו אף עגלה שאהבנו שיש לה אפשרות כזו.
    אשמח אם תוכל לציין יותר מאופציה אחת. קטגוריית המחיר גמישה יחסית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    13/03/2015

שלום טלי,

אני בדרך כלל לא ממליץ על העגלה הזו אבל היא די עונה לכל הדרישות שלך.
    בוגבו קמיליון. יש לה נוחות נסיעה מעולה, היגוי נח כמעט בכל משטח, בלימת זעזועים טובה.
    מדובר בעגלה נמוכה והרבה נרתעים מכך אך כפי שציינת מבחינתך זה יתרון. קיפול יחסית נח, בדים טובים, יש לה ידית עוברת. מחירה יקר והסיבה שאני בדרך כלל לא ממליץ עליה היא הטיולון, לטיולון אין שכיבה ישרה, הוא נשכב כשהרגליים של התינוק כלפי מעלה ולכן לא ניתן להשכיב תינוק על הבטן בטיולון, תהיה חובה לעבור אליו בגיל 6 חודשים ולא לפני, לא ניתן לחתל בעגלה, לא יהיה נח לתינוק לישון בטיולון.

עוד עגלה מומלצת היא הרטן רייסר ג'י טי, היא עונה על כל הדרישות שלך רק שהאמבטיה שלה יחסית גבוהה, הטיולון בגובה ממוצע. לה יש שכיבה ישרה, בדים איכותיים יותר מאלה של בוגבו, בולמי זעזועים איכותיים וטובים יותר משל בוגבו, היא כבדה יותר מהבוגבו (לדעתי זה לא חיסרון אלה יתרון כי היא יציבה יותר), אין לה ידית עוברת אך ניתן להרכיב את הטיולון לשני הצדדים. חיבור סל קל אליה מאוד קל, לעומת הבוגבו שמצריך חיבור מתאם.

אלו השניים הכי מומלצות בהתאם לדרישות שלך אך הן גם מאוד יקרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך...

טלי
    13/03/2015

תודה רבה על התשובה המפורטת. לגבי בוגבו - ראינו וממש לא אהבנו. לגבי הרטן - מתכוונים לראות בחול המועד, בבייבי קלאב, כי אנחנו באים במיוחד מהצפון, מקווה שעד אז כבר יגיעו הדגמים החדשים.

שמתי לב שלא המלצת על פג. ראינו את הפופ אפ עם שילדה S ובנתיים היא נראתה לנו הסבירה ביותר ממה שניסינו. פשוט אם נלך על מחיר כמו שלה כדאי מאוד שתהיה לכך הצדקה ולא נגלה שהיא לא נוחה לנו בהמשך. הייתי רוצה לדעת למה לא המלצת עליה במקרה שלנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך... - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

שלום טלי,

דגמים חדשים של הרטן לא צפויים להגיע, לפחות לא עד אוגוסט/ספטמבר.
    אני ממליץ מאוד על פג אבל ציינת נוחות הליכה והפג מאוד נוחה להליכה על משטח ישר, מכיוון שיש לה בולמי זעזועים מאוד קשים מאחור ואין מקדימה בכלל יהיו מקומות שהיא תהיה פחות נוחה להליכה בהשוואה לבוגבו או הרטן. במחירי סוף 2014 יש תמורה טובה למחיר, במחיר מלא קצת פחות ובקרוב יגמרו לכל החנויות מלאי 2014 ואז המחיר המלא קצת יקר ביחס לתמורה.
    בנוסף למחיר היקר יש צורך ברכישת מזרן נוסף לאמבטיה ועוד מזרן לטיולון מכיוון שהוא לא נשכב למצב שטוח.

אני מאמין שבחול המועד אהיה בבייבי קלאב אז אוכל להראות לך פיזית את ההבדלים בין שלושת העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טלי
    15/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקוש, היויו מדהימה ושימושית ויש לה

גיא
    22/03/2015

ערכת ניו בורן מדהימה, לכי לראות אותה , שווה וסביר שתרכשי אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו