מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת עגלהטלי13/03/2015
קובי שלום,
לאחר ביקור במספר חנויות ובדיקה של עגלות שונות אנחנו מתקשים להחליט מהי העגלה הטובה ביותר לצרכים שלנו. הייתי רוצה לקבל את המלצתך לעגלה המתאימה ביותר לאור הדרישות שלנו, בסדר יורד מהחשוב ביותר להכי פחות חשוב:
1. חובה: נוחות נסיעה. גלגלים גדולים, שלדה נוחה, המאפשרים עבירות קלה גם בשטח לא חלק (להבדיל מרצפת החנות), היגוי קל ונוח, עלייה/ ירידה בקלות ממדרכות, עגלה שמנווטת ונעה בקלילות, בלימת זעזועים טובה.
2. חשוב מאוד: אני ובעלי נמוכים ורזים לכן העגלה צריכה להיות לא גבוהה/ גדולה מדי ולא מגושמת. יחד עם זאת רצוי שהאמבטיה והטיולון לא יהיו קטנים מאוד כך שיוכלו לשמש אותנו לאורך זמן. מבחינת משקל היא לא חייבת להיות מאוד קלה כל עוד זה לא בא על חשבון נוחות נסיעה. (יש מעלית ולא יהיה לנו צורך לסחוב אותה מלבד הכנסה לרכב).
3. חשוב: קיפול נוח יחסית (לא חייב להיות עם יד אחת, אבל גם לא משהו מסורבל שנילחם איתו).
4. רצוי: נעילת גלגלים נוחה, גגון רחב שיספק הגנה טובה מהשמש, ורצוי שלא ירעיש, ידית אחת, בדים איכותיים, ריפוד טוב (לפחות ממוצע, לא חייב מרופד מאוד).
5. בונוס – ידית עוברת – ממש לא חובה, חוץ מזה שעוד לא ראינו אף עגלה שאהבנו שיש לה אפשרות כזו.
אשמח אם תוכל לציין יותר מאופציה אחת. קטגוריית המחיר גמישה יחסית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בבחירת עגלה - תגובה
קובי סופר13/03/2015שלום טלי,
אני בדרך כלל לא ממליץ על העגלה הזו אבל היא די עונה לכל הדרישות שלך.
בוגבו קמיליון. יש לה נוחות נסיעה מעולה, היגוי נח כמעט בכל משטח, בלימת זעזועים טובה.
מדובר בעגלה נמוכה והרבה נרתעים מכך אך כפי שציינת מבחינתך זה יתרון. קיפול יחסית נח, בדים טובים, יש לה ידית עוברת. מחירה יקר והסיבה שאני בדרך כלל לא ממליץ עליה היא הטיולון, לטיולון אין שכיבה ישרה, הוא נשכב כשהרגליים של התינוק כלפי מעלה ולכן לא ניתן להשכיב תינוק על הבטן בטיולון, תהיה חובה לעבור אליו בגיל 6 חודשים ולא לפני, לא ניתן לחתל בעגלה, לא יהיה נח לתינוק לישון בטיולון.
עוד עגלה מומלצת היא הרטן רייסר ג'י טי, היא עונה על כל הדרישות שלך רק שהאמבטיה שלה יחסית גבוהה, הטיולון בגובה ממוצע. לה יש שכיבה ישרה, בדים איכותיים יותר מאלה של בוגבו, בולמי זעזועים איכותיים וטובים יותר משל בוגבו, היא כבדה יותר מהבוגבו (לדעתי זה לא חיסרון אלה יתרון כי היא יציבה יותר), אין לה ידית עוברת אך ניתן להרכיב את הטיולון לשני הצדדים. חיבור סל קל אליה מאוד קל, לעומת הבוגבו שמצריך חיבור מתאם.
אלו השניים הכי מומלצות בהתאם לדרישות שלך אך הן גם מאוד יקרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך...
טלי13/03/2015תודה רבה על התשובה המפורטת. לגבי בוגבו - ראינו וממש לא אהבנו. לגבי הרטן - מתכוונים לראות בחול המועד, בבייבי קלאב, כי אנחנו באים במיוחד מהצפון, מקווה שעד אז כבר יגיעו הדגמים החדשים.
שמתי לב שלא המלצת על פג. ראינו את הפופ אפ עם שילדה S ובנתיים היא נראתה לנו הסבירה ביותר ממה שניסינו. פשוט אם נלך על מחיר כמו שלה כדאי מאוד שתהיה לכך הצדקה ולא נגלה שהיא לא נוחה לנו בהמשך. הייתי רוצה לדעת למה לא המלצת עליה במקרה שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלת המשך... - תגובה
קובי סופר15/03/2015שלום טלי,
דגמים חדשים של הרטן לא צפויים להגיע, לפחות לא עד אוגוסט/ספטמבר.
אני ממליץ מאוד על פג אבל ציינת נוחות הליכה והפג מאוד נוחה להליכה על משטח ישר, מכיוון שיש לה בולמי זעזועים מאוד קשים מאחור ואין מקדימה בכלל יהיו מקומות שהיא תהיה פחות נוחה להליכה בהשוואה לבוגבו או הרטן. במחירי סוף 2014 יש תמורה טובה למחיר, במחיר מלא קצת פחות ובקרוב יגמרו לכל החנויות מלאי 2014 ואז המחיר המלא קצת יקר ביחס לתמורה.
בנוסף למחיר היקר יש צורך ברכישת מזרן נוסף לאמבטיה ועוד מזרן לטיולון מכיוון שהוא לא נשכב למצב שטוח.
אני מאמין שבחול המועד אהיה בבייבי קלאב אז אוכל להראות לך פיזית את ההבדלים בין שלושת העגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טלי15/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשקוש, היויו מדהימה ושימושית ויש לה
גיא22/03/2015ערכת ניו בורן מדהימה, לכי לראות אותה , שווה וסביר שתרכשי אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



