ממש מבולבלת - עזרה בבחירת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ממש מבולבלת - עזרה בבחירת עגלה
    עדי
    13/03/2015

היי, אני ממש צריכה עזרה- עד היום הייתי נעולה על עגלת בבה קאר, הייתי בחנות היבואן בראשון וומש התרשמתי גם מבחינה עיצובית וגם מבחינת איכות נוחות ובטיחות.. ואז ,התחלתי לברר איפה מוכרים בעוד מקומות גיליתי שהרבה חנויות הפסיקו לשווק אותה ויש תלונות על השירות של היבואן וטענות גם שחוץ מעיצוב היא לא שווה את המחיר. היום ראיתי לראשונה גם את עגלת הרטן, התרשמתי מבחינת נוחות היא נראית איכותית אבל מגושמת , אבל לא מוצאת המלצות עליה המלצות. פסלתי את ממבה מבחינת הישיבה של הטיולון והמאמאס אנד פאפאס מאוד נמוכה למרות שאני ובעלי לא גבוהים במיוחד אבל הבנתי גם שהבלאי של הגלגלים גבוה. אני עדיין מאוד רוצה את הבבה קאר אבל עלו בי ספקות... אודה לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש מבולבלת - עזרה בבחירת עגלה - תגובה

קובי סופר
    13/03/2015

שלום עדי,

אני עובד עם יבואן הרטן ולכן דעתי משוחדת. אם זאת אני חושב שהרטן היא רמה מעל בבה קאר באיכות וכמו ששמעת גם בשירות.
    עגלה הפכה היום פריט אופנה ובבה קאר היא בהחלט עגלה מרשימה, ביחס לעגלות מעוצבות כמו סטוקי, מימה, בוגבו היא איכותית יותר. ההרטן גם היא מרשימה וזה כבר עניין של טעם מה מרשים יותר אך היא מציעה נוחות נסיעה טובה יותר, מושב טיולון רחב וארוך יותר, בדים איכותיים יותר, גגונים טובים יותר ומוצר אמין יותר.
    הסל קלים של סייבקס, בי סייף או מקסי קוזי (הסל קלים שמתחברים להרטן) הם רמה אחת מעל הסל קל של בבה קאר בעיקר בסעיף הבטיחות.

מכיוון שדעתי משוחדת אני מציע לך דבר פשוט, ללכת שוב ולראות כל אחת מהעגלות (לצערי אין מקום שתוכלי לראות אותן אחת ליד השנייה), תנסי ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל של לפחות 9 ק"ג, לעלות ולרדת מדרכה, נסי לקפל אותן, נסי להוציא את האמבטיה והטיולון, נסי לחגור בובה בטיולון של כל אחת מהן, נסי לשנות מצבים, לתפעל את הגגונים, לחבר סל קל, לנסות לחבר את הסל קל ברכב וככה לקבל החלטה. אני לא ממליץ לחפש ביקורות באינטרנט כי יש המון ביקורות מזויפות, אולי ביקורות מחו"ל. מה שכן אם תראי אמהות עם העגלות אז תשאלי וזו הביקורת הכי אמיתית שיש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המפורט והכנה

עדי
    15/03/2015

תודה על העזרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו