מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ממש מבולבלת - עזרה בבחירת עגלהעדי13/03/2015
היי, אני ממש צריכה עזרה- עד היום הייתי נעולה על עגלת בבה קאר, הייתי בחנות היבואן בראשון וומש התרשמתי גם מבחינה עיצובית וגם מבחינת איכות נוחות ובטיחות.. ואז ,התחלתי לברר איפה מוכרים בעוד מקומות גיליתי שהרבה חנויות הפסיקו לשווק אותה ויש תלונות על השירות של היבואן וטענות גם שחוץ מעיצוב היא לא שווה את המחיר. היום ראיתי לראשונה גם את עגלת הרטן, התרשמתי מבחינת נוחות היא נראית איכותית אבל מגושמת , אבל לא מוצאת המלצות עליה המלצות. פסלתי את ממבה מבחינת הישיבה של הטיולון והמאמאס אנד פאפאס מאוד נמוכה למרות שאני ובעלי לא גבוהים במיוחד אבל הבנתי גם שהבלאי של הגלגלים גבוה. אני עדיין מאוד רוצה את הבבה קאר אבל עלו בי ספקות... אודה לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש מבולבלת - עזרה בבחירת עגלה - תגובה
קובי סופר13/03/2015שלום עדי,
אני עובד עם יבואן הרטן ולכן דעתי משוחדת. אם זאת אני חושב שהרטן היא רמה מעל בבה קאר באיכות וכמו ששמעת גם בשירות.
עגלה הפכה היום פריט אופנה ובבה קאר היא בהחלט עגלה מרשימה, ביחס לעגלות מעוצבות כמו סטוקי, מימה, בוגבו היא איכותית יותר. ההרטן גם היא מרשימה וזה כבר עניין של טעם מה מרשים יותר אך היא מציעה נוחות נסיעה טובה יותר, מושב טיולון רחב וארוך יותר, בדים איכותיים יותר, גגונים טובים יותר ומוצר אמין יותר.
הסל קלים של סייבקס, בי סייף או מקסי קוזי (הסל קלים שמתחברים להרטן) הם רמה אחת מעל הסל קל של בבה קאר בעיקר בסעיף הבטיחות.
מכיוון שדעתי משוחדת אני מציע לך דבר פשוט, ללכת שוב ולראות כל אחת מהעגלות (לצערי אין מקום שתוכלי לראות אותן אחת ליד השנייה), תנסי ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל של לפחות 9 ק"ג, לעלות ולרדת מדרכה, נסי לקפל אותן, נסי להוציא את האמבטיה והטיולון, נסי לחגור בובה בטיולון של כל אחת מהן, נסי לשנות מצבים, לתפעל את הגגונים, לחבר סל קל, לנסות לחבר את הסל קל ברכב וככה לקבל החלטה. אני לא ממליץ לחפש ביקורות באינטרנט כי יש המון ביקורות מזויפות, אולי ביקורות מחו"ל. מה שכן אם תראי אמהות עם העגלות אז תשאלי וזו הביקורת הכי אמיתית שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המפורט והכנה
עדי15/03/2015תודה על העזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)