טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון
    לי היא
    14/03/2015

שבוע טוב,
    מחפשים טיולון לבן שישה חודשים.
    חשוב לנו: שתשכב כמעט שכיבה מלאה, גלגלים טובים, שהמעצור לא מפריע לרדת ממדרגות, קיפול מטריה, פגוש, סל סביר, וגגון טוב.
    מתלבטים בין הצ'יקו ליטווי מוב ( אהבנו את היציבות, הגובה, אבל התאכזבנו מהגגון) לבריקס דלוקס. מה עדיפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

שלום לי היא,

שתיהן מצוינות, לדעתי בבריסק יש גגון טוב יותר, היא רחבה יותר ויש לה מעקה, ללייטוואי ניתן להוסיף מעקה ויש דגמים שמגיעים עם אבל יש צורך בפירוקו לפני הקיפול.
    הבריסק יותר נוחה להליכה. מצד שני הבריסק יותר כבדה. לדעתי עם שתיהן עלולה להיות בעיה במדרגות.
    ממליץ לך לבדוק גם את סייבקס אוניקס שעונה לך לכל הדרישות, קצת יקרה אך לא בפער גדול מהשתיים שציינת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

לי היא
    15/03/2015

קנינו היום את הבריקס דלוקס. היתה הכי נוחה לתינוק. והוא מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

בחירה מעולה, תתחדשו.

ממליץ בחום לרכוש לה מוצר שנקרא סיטי גריפס, הוא שומר על הספוגים מפני קרעים (חלק שלא נכלל באחריות ודי יקר להחלפה) ונותן מגע נעים יותר.
    זה מוצר שאני מייבא ולדעתי חובה בכל טיולון או עגלה שהידית שלהם ספוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו