המלצה לעגלה אחים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה אחים
    אורטל
    15/03/2015

אשמח להמלצה לעגלת אחים. הגדולה שלי בת שנה וחודשים כבר הולכת.. והקטן בן 3 שבועות...האם כדאי בכלל להשקיע ולקנות עגלת אחים? יש לי בבית את עגלת ביבי גו'גר ורסה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה אחים - תגובה

קובי סופר
    15/03/2015

שלום אורטל,

מניסיון שלי (אצלי הגדול היה בן שנה וחצי כשהקטנה נולדה), אשתי הלכה עם מנשא בטן והגדול בעגלה, בימים וזמנים שהייתי איתה היינו מסתובבים עם 2 עגלות, טיולון ועגלה.
    ניסינו להשתמש בעגלת תאומים של ביבה קוקו וגם בעגלת פיל אנד טדס אקספלורר, 2 עגלות שאני מאוד ממליץ כעגלות אחים ולבסוף ראינו שאין צורך ממשי. כשהגדול הגיע לאזור גיל שנתיים הוספנו בורד טרמפיסט והוא היה עומד עליו. למעשה הכל תלוי בעזרה שתקבלי, אם ממש אין עזרה אני ממליץ לבחון אחת מ- 2 העגלות שרשמתי למעלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אורטל
    15/03/2015

תודה על התשובה!
    באמת חשבתי לקנות את עגלה הקוקו או מנשא להתחלה ואחר כך טרמפיסט...נראה לי שנלך על האופציה השניה...
    יש לי שאלה נוספת לגבי מנשא אני מתלבטת בין מנשא של ביבי ביורן לארגו בייבי 360... אשמח להמלצות לגביהם או שכדאי לרכוש מנשא אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    16/03/2015

שלום אורטל,

גם מניסיון, השתמשנו בבייבי ביורן והיינו מאוד מרוצים. כמו כן השתמשנו בחודשים הראשונים עם מנשא מילגה (מנשא קשירה) הוא יותר נח ובריא לתינוקות מגיל לידה מכיוון שאפשר להניח את התינוק בתנוחת עירסול. הקשירה נראית מפחידה תחילה אך ברגע שלומדים מבינים שזה ממש פשוט.

דגמי המירקל של בייבי ביורן הם המומלצים, יש 3 גרסאות בד ואני ממליץ ללכת על הגרסאות הזולות יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו