מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת טאי טאי וסלקלטניה16/03/2015
שלום, אני לקראת קניית עגלה לילד ראשון, כך שאני יכולה רק לנחש מה באמת יתאים לי. אחרי כמה סיבובים בחנויות והמון המלצות ממכרים (שכולם המליצו על בייבי ג׳וגר/ברייטקס/פג) נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון הטאי טאי של ביבה. הסיבות העיקריות שאני נוטה לכיוונה על פני אלו שהומלצו לי, הן משקל (אני בחורה מאוד דקה, יש לי בעיות גב, ואני גרה בבניין ללא מעלית), מדף הרגליים המתכוונן והמחיר, וגם מוצא חן בעיניי שהיא מתקפלת פנימה ולא החוצה ועל כן תישאר נקיה יותר, והיא גם נוחה לקיפול ותפעול (עד כמה שיכולתי להבין בחנות) שאלו גם פרמטרים חשובים עקב בעיות הגב שלי. גם אהבתי יותר את הטיולון שלה בהשוואה לארמדילו פליפ למשל שהחלל בתוכו נראה לי קטן וחשוף... אשמח לשמוע דעות אם יש אולי עגלה טובה יותר בערך באותם פרמטרים ומחיר, ואם יש לטאי טאי חסרונות שכדאי לי לקחת בחשבון. אשמח גם להסבר למה מושב דו כיווני הוא כל כך מומלץ, אפליקציה שהבנתי שאין בטאי טאי.
דבר חשוב נוסף שאשמח לעזרה בבחירתו הוא וסלקל. הייתי מעדיפה שהוא יוכל להתחבר לעגלה, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום רשימה של הדגמים שניתן לחבר לטאי טאי, גם בעזרת מתאם. באתר כתוב שניתן לחבר סלקלים של היצרנים סייבקס ומקסי קוזי, שלפי מה שהבנתי מדובר ביצרנים טובים אבל מגוון הדגמים והמחירים הוא עצום, לא רק שהלכתי לאיבוד בניסיון להבין מה ההבדלים, שוב, לא ברור אילו דגמים כן יתחברו לעגלה ואילו לא. כתבתי לפני כמה ימים לביבה בבקשה לפרט לי אילו דגמים מתאימים לעגלה אך בינתיים לא קיבלתי תשובה. אשמח להמלצות על סלקל שאינו כבד, נוח לשימוש לי ולתינוק וכמובן גם בטוח. גם למחיר יש חשיבות, בעיקר כי אני חושבת שעדיף מבחינת בטיחות לקנות גם בסיס לרכב (אז נגיד עד 1200 בערך לשניהם יחד).
סליחה על החפירה הארכיאולוגית, בכל זאת ילד ראשון ואני לחוצה לעשות בחירות נכונות... תודה רבה מראש לעונים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת טאי טאי וסלקל - תגובה
קובי סופר17/03/2015שלום טניה,
לפי כל התיאור שלך אכן הטאי טאי היא אופציה מעולה. יש לה חיסרון אחד לדעתי והוא שאין לה טיולון דו כיווני. אני מניח שאפשר להתמודד עם חסרון זה אבל עדיין יש יתרון עצום לתינוק כשהוא רואה את התינוק מולו.
אם כל זאת אני חושב שכדאי לך ללכת על הטאי טאי כי אף עגלה לא קרובה למשקל שלה.
לביבה מתחברים סל קלים של: סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף, בבה קונפורט וג'ואי.
סייבקס אטון 1 לדעתי גם מתאים לתקציב, למשקל ועדיין מקבלים רמת בטיחות גבוהה.
שאר הדגמים של סייבקס אמנם טיפה יותר בטיחותיים אך גם כבדים ויקרים יותר.
מקסי קוזי יקר יותר מסייבקס ורמת הבטיחות די זהה. כנ"ל בי סייף. בבה קונפורט זול יותר ובאותה רמה ואפילו קל יותר אך הבסיס שלו לרכב גרוע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)