שאלות לגבי ארמדילו פליפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי ארמדילו פליפ
    איטל
    19/03/2015

שלום,
    כבר קניתי את העגלה אבל לאחר מכן התעוררו כמה שאלות. דבר ראשון, האם יש אפשרות לקנות עבור העגלה כיסויי לרגליים? 2. לפתע האמבטיה נראית לי טיפה קטנה. האם היא באמת קטנה יחסית לעגלות האחרות או שזה הסטנדרט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי ארמדילו פליפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    19/03/2015

שלום איטל,

לגבי הגודל, יש לה את אחד המושבים הארוכים ביותר והאורך חשוב יותר מהרוחב. המושב שלה פחות או יותר זהה ברוחבו לבוגבו בי שבה גם תינוקות/ילדים מעבר לגיל 3 יכולים לשבת.
    לגבי הכיסוי, יש מגוון עצום של שקי שינה שמתחברים לעגלה והשקי שינה הרבה יותר יעילים לחורף מכיסוי רגליים, יש גם מקורי אבל לדעתי הוא לא נמכר בארץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

איטל
    19/03/2015

דווקא המושב נראה לי מספיק מרווח ובכאמת התרשמתי מהאורך שלו. אך האמבטיה נראית לי צרה. האם אני צודקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה - תגובה

קובי סופר
    21/03/2015

שלום איטל,

האמבטיה נראית צרה אך היא כלל לא. אני ממליץ לכולם להוציא את המזרן מהאמבטיה ולראות באמבטיות אחרות, תופתעו לגלות שהגודל זהה ואם יש פער זהו פער של סנטימטר עד שני סנטימטרים, לא משהו רציני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו