התלבטות בבחירת עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בבחירת עגלה ראשונה
    אביגיל
    20/03/2015

שלום קובי,

אנחנו ממש מבולבלים :(

מקריאה בפורום הבנתי שאתה ממש לא ממליץ על בייבי ג'וגר.

אנחנו רוצים לקנות עגלה (לידה ראשונה) ואני ממש מחפשת בנוסף לכל הפרמטרים הרגילים ( יציבות של העגלה במצב של אמבטיה וטיולון, טיולון מתכוונן עד 175° לפחות, ידית מתכוננת, רגליים מתכווננות, בולמי זעזועים, נוחות תפעול וקיפול ביד אחת, עגלה קלה, משענת גב יציבה, בדים נוחים לניקוי, שתהיה טובה ותחזיק מעמד לילדים הבאים וכו') שהעגלה תהיה עם אמבטיה גבוהה..בעלי ואני לא גבוהים אבל יותר נוח לי שהאמבטיה תהיה גבוהה וכן שתהיה כמה שיותר זולה ולכן חשבנו על בייבי ג'וגר למרות שהיא לא מתאימה לשאר הדרישות. עוד פרמטר הוא שאני גרה בירושלים ויותר נוח לי לנסוע באוטובוסים ואני רוצה עגלה טובה מבחינת עבירות ושתהיה נוחה לתפעול וקיפול.

אנחנו די גמישים במחיר ולכן חשבנו על פג כלשהי או האינגליזינה טרילוגי למרות שהן לא כל כך גבוהות.

השאלה איזה יותר טובה? האם הפג שווה את המחיר(4500-5600)? האם עדיף פופ אפ או ספורטיבו? המוכרת בחנות אמרה שזה אותו דבר רק עם הבדל בבדים. וההבדל במחיר הוא 1000 שח..מה אתה אומר? או שעדיף ללכת על פג אחרת?

אם עלתה לך בראש עגלה אחרת שכן מתאימה לדרישות אשמח לשמוע.

ועוד שאלה, חשבנו לקנות ישר כסא בטיחות לרכב שיתאים להרבה זמן במקום לקנות סלקל ואח"כ כסא בטיחות. זה כדאי? או שעדיף לקנות סלקל קודם?

תודה רבה מראש,

ירושלמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בבחירת עגלה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    21/03/2015

שלום,

לדעתי יש את הארמדילו פליפ שמושלמת לרוב הדרישות שלך. האמבטיה לא כל כך גבוהה והידית לא מתכווננת (לפחות עד שלא תגיע גרסאת הXT בעוד חודש/חודשיים). התפעול ביד אחת, ניתן לקפל ביד אחת עם תינוק ביד, לאחר מכן העגלה נשארת לך ביד וניתן להעמידה, בניגוד לבייבי ג'וגר שגם אינה נעמדת וגם הבד שלה נשאר כלפי חוץ (לא נראה לי כל כך סטרילי להניח אותה ככה על רצפת אוטובוס) הפליפ מושלמת לתחבורה ציבורית.

הבוק גם היא מעולה אך הפליפ זולה משמעותית וגם יותר קלה, מה גם שמקבלים בה את הבד האיכותי. היתרון היחיד של הפופ אפ על הגרסא הרגילה מלבד הבדים הוא שאפשר לקפלה יחד עם האמבטיה ואולי לך זה יכול להיות סוג של יתרון, מצד שני לא ניתן לעשות את כל התפעול הזה עם תינוק על היד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שתי שאלות קטנות

אביגיל
    22/03/2015

תודה רבה! ואיפה אפשר למצוא את הארמדילו פליפ?

ועוד שאלה, חשבנו לקנות ישר כסא בטיחות לרכב שיתאים להרבה זמן במקום לקנות סלקל ואח"כ כסא בטיחות. זה כדאי? ( הארמדילו פליפ מגיע עם סלקל? )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכן, מה המחיר של הארמדילו?

אביגיל
    22/03/2015

אני זוכרת שכתבת איפשהוא אבל לא מוצאת.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שתי שאלות קטנות - תגובה

קובי סופר
    22/03/2015

שלום,

הפליפ עולה: 3290 ש"ח.
    המחיר לא כולל סל קל.

אני בעד סל קל כי זה יותר נח לתינוק. רוב הכסאות לא שוכבים מספיק בטח לא בהשוואה לסל קל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנינו ארמדילו בירושלים, מאד מרוצים!

מיכל
    14/04/2015

בהמלצת קובי קנינו אותה והיא נהדרת!
    האמבטיה שלה קטנה יחסית, לנו זה חיסרון אבל באוטובוסים זה יהיה יתרון גדול.
    הבנתי שיש חוקים חדשים ולא חייבים לקפל.. כי אם כן היא לא מתקפלת עם האמבטיה. עם הטיולון היא סופר קומפקטית.
    (והטורקיז מאד מאד יפה!)

קנינו אותה בחנות שנקראת "נסיכונת" ברחוב דברי חיים 21. היא פתוחה מאוחר בערב. חנות טובה ונוחה אם אתם לא רוצים לצאת מירושלים. היה גם מחיר טוב עליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנינו ארמדילו בירושלים, מאד מרוצים! - תגובה

קובי סופר
    15/04/2015

שלום מיכל,

אני אתן לך טיפ לאוטובוס אם את עם האמבטיה והעגלה פתוחה, ניתן לקפל את ידית האחיזה כמו שמקפלים את העגלה. ככה את מורידה את הידית לכיוון הגלגלים הקדמיים, העגלה לא תתקפל ותתפוס פחות מקום באוטובוס, זה יאפשר לעוברים לא להיתקל בעגלה ולך זה יתן גישה יותר נוחה לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

אביגיל
    15/04/2015

אשמח לשמוע למה את חושבת שהיא נהדרת.
    את הולכת איתה הרבה ברגל? ואיך את מסתדרת עם העליה והירידה מהאוטובוסים עם האמבטיה והתינוק/ת הקטנה? וכן איך הגלגלים שלה? בדקנו בנסיכונת אבל הגלגלים שם היו קשים לניווט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה למיכל

רחלי
    15/04/2015

אפשר לשאול כמה רוצים עליה בנסיכונת? מתלבטת אם שווה לנסוע לירושלים בשביל זה והם לא עונים בטלפון.
    אגב הבנתי שברבקט אילת אפשר כבר להזמין את הפליפ החדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו