מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- קניית טיולון ללא אמבטיהטלי22/03/2015
היי קובי,
אנחנו מצפים לילד ראשון ויש לנו הצעה לקבל מגיסתי עגלת בוגבו בת 9 שנים בערך הכוללת אמבטיה. אנו שוקלים אכן לקחת את העגלה ומקסימום לאחר חצי שנה כשנסיים עם שלב האמבטיה להשקיע בטיולון ולכן יש לי 2 שאלות:
- האם יש הבדלים קריטיים בין עגלות הבוגבו שיצאו לפני 8-9 שנים לבין העגלות שיש היום בשוק (אני לא יודעת איזה דגם בוגבו ספציפי זה)? ובהתאם האם יש משהו שצריך לבדוק כששוקלים לקחת עגלה בת 9?
- במידה ואכן רוצים בסביבות גיל חצי שנה להשקיע בטיולון טוב אבל כבר לא זקוקים לאמבטיה, האם ניתן לבחור כל עגלה שרוצים או שרוב העגלות מגיעות עם אמבטיה בין אם רוצים ובין אם לא?
תודה מראש (:
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קניית טיולון ללא אמבטיה - תגובה
קובי סופר23/03/2015שלום טלי,
לפני 9 שנים היו לבוגבו מספר דגמים. בכל אופן נעשו הרבה שינויים, לפי הדגם אוכל לומר לך אילו שינויים.
בניגוד למושבי בטיחות אין כל בעיה להשתמש בעגלה בת 9 שנים. יש לבדוק את תקינות העגלה שזה ברקס תקין, רתמות חגירה תקינות. מנגנון קיפול תקין, יציבות העגלה (לבוגבו היו גלגלי אויר בעבר ולכן יש לוודא שהם תקינים כי זה משפיע על יציבות העגלה), תקינות הפגוש ותקינות הסקוצ'ים שמחברים את האמבטיה למסגרת שלה.
לדעתי אפשר לעשות זאת מול בוגבו ישראל, אני לא יודע לומר אם זה בתשלום.
לגבי טיולון, יש המון שאפשר לרכוש ללא אמבטיה והכל תלוי בדרישות ובתקציב.
כמובן שאם תשתמשי באמבטיה חשוב ברכישת הטיולון לרכוש אחד שילווה אתכם מגיל חצי שנה ועד גיל 3 ולא לרכוש פעמיים. ההמלצות שלי הם בי 3 (קצת יקרה) מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ. בשני הטיולונים מדובר במושבים דו כיווניים ואני בעד ללכת כשהתינוק מולכם עד כמה שניתן. אם לא אז מקלארן טכנו מעולה, יויו, סייבקס קליסטו, ג'ואי בריסק דלוקס וצ'יקו לייטוואי. רשמתי בסדר יורד מהיקר לזול, אין זה אומר שאני ממליץ על היקר ביותר, פשוט לבדוק אותם אחד אחד ולהחליט מה מתאים לצרכים שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)