קניית טיולון ללא אמבטיה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קניית טיולון ללא אמבטיה
    טלי
    22/03/2015

היי קובי,

אנחנו מצפים לילד ראשון ויש לנו הצעה לקבל מגיסתי עגלת בוגבו בת 9 שנים בערך הכוללת אמבטיה. אנו שוקלים אכן לקחת את העגלה ומקסימום לאחר חצי שנה כשנסיים עם שלב האמבטיה להשקיע בטיולון ולכן יש לי 2 שאלות:
    - האם יש הבדלים קריטיים בין עגלות הבוגבו שיצאו לפני 8-9 שנים לבין העגלות שיש היום בשוק (אני לא יודעת איזה דגם בוגבו ספציפי זה)? ובהתאם האם יש משהו שצריך לבדוק כששוקלים לקחת עגלה בת 9?
    - במידה ואכן רוצים בסביבות גיל חצי שנה להשקיע בטיולון טוב אבל כבר לא זקוקים לאמבטיה, האם ניתן לבחור כל עגלה שרוצים או שרוב העגלות מגיעות עם אמבטיה בין אם רוצים ובין אם לא?

תודה מראש (:
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית טיולון ללא אמבטיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית טיולון ללא אמבטיה - תגובה

קובי סופר
    23/03/2015

שלום טלי,

לפני 9 שנים היו לבוגבו מספר דגמים. בכל אופן נעשו הרבה שינויים, לפי הדגם אוכל לומר לך אילו שינויים.
    בניגוד למושבי בטיחות אין כל בעיה להשתמש בעגלה בת 9 שנים. יש לבדוק את תקינות העגלה שזה ברקס תקין, רתמות חגירה תקינות. מנגנון קיפול תקין, יציבות העגלה (לבוגבו היו גלגלי אויר בעבר ולכן יש לוודא שהם תקינים כי זה משפיע על יציבות העגלה), תקינות הפגוש ותקינות הסקוצ'ים שמחברים את האמבטיה למסגרת שלה.
    לדעתי אפשר לעשות זאת מול בוגבו ישראל, אני לא יודע לומר אם זה בתשלום.

לגבי טיולון, יש המון שאפשר לרכוש ללא אמבטיה והכל תלוי בדרישות ובתקציב.
    כמובן שאם תשתמשי באמבטיה חשוב ברכישת הטיולון לרכוש אחד שילווה אתכם מגיל חצי שנה ועד גיל 3 ולא לרכוש פעמיים. ההמלצות שלי הם בי 3 (קצת יקרה) מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ. בשני הטיולונים מדובר במושבים דו כיווניים ואני בעד ללכת כשהתינוק מולכם עד כמה שניתן. אם לא אז מקלארן טכנו מעולה, יויו, סייבקס קליסטו, ג'ואי בריסק דלוקס וצ'יקו לייטוואי. רשמתי בסדר יורד מהיקר לזול, אין זה אומר שאני ממליץ על היקר ביותר, פשוט לבדוק אותם אחד אחד ולהחליט מה מתאים לצרכים שלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו