מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלה לילד ראשוןפטל24/03/2015
היי קובי,
התחלנו לבדוק עגלות לקראת ילד ראשון שאמור להיוולד בתחילת יוני.
העובדות: חשוב לי עגלה שאפשר להפוך את כיוון הטיולון, שהקיפול שלה קל, שתיכנס לבגאז' קטן (סיריון) ושאפשר יהיה לכוון את גובה הידיים (אני נמוכה ומפחדת שאחרי כמה זמן יכאבו לי הכתפיים).
רוב הזמן העגלה תשמש אותנו רק בעיר, עם גיחה לגינות אבל לא תנאי שטח קשים.
האופציות עליהן חשבתי עד עכשיו-
בייבי ג'וגר סיטי מיני (למרות שלא מסתובבת ולא ניתן לשנות גובה ידיים, ממש אהבתי את
הקיפול),
קאם מינו ספורט- המליצו לי עליה בחנות, היא יפה (עוד קריטריון חשוב..), מסתובבת לשני הכיוונים, ידיות מתכווננות וקיפול יחסית סביר. הבעיה היא שבקושי יש עליה המלצות ככה
שאני לא בטוחה מה האיכות והטיב
אינגלזינה טרילוג'י- נראית איכותית וטובה, עדיין לא ניסיתי אותה ממש אבל זאת אחת מהאופציות
יויו- הבנתי שהיא טובה במיוחד בגלל שהיא טיולון מורחב ותשרת אותי הרבה זמן. גם המשקל והגודל שלה אקטרטיביים בעיני (כאמור בחרוה נמוכה), אבל האמבטיה שלה נראה פשוטה מדי ולא מגוננת...
ולסיום ארמדילו פליפ שראיתי שאתה ממליץ עליה פה ולפי מה שראיתי עונה גם על כל הקריטריונים...
אשמח לשמוע את דעתך, המבחר כ"כ גדול וזה נורא מבלבל!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת עגלה לילד ראשון - תגובה
קובי סופר24/03/2015שלום דנה,
בעגלות כמו האינגלזינה והקאם את מקבל קיפול מאוד קטן (מטריה) אבל זה בא על חשבון כמה דברים: תמיכת הגב בטיולון חלקית, הסל קטן ולא נגיש והעגלות רופפות, אין בעיה של חוזק אך זה מוריד מנוחות ההליכה. זה היתרון של עגלות כמו בייבי ג'וגר והפליפ וזה על חשבון גודל הקיפול, יחד עם זאת הן עדיין עגלות בעלות קיפול קטן מאוד.
בהשוואה לבייבי ג'וגר הפליפ נותנת תמיכת גב טובה יותר, בדים איכותיים יותר, שינוי מצבים עם לחצן ולא שרוך, טיולון דו כיווני (יתרון ענק), מדף רגליים מתכוונן ולסיום קיפול שהבד מכונס כלפי פנים ולא כלפי חוץ כמו בג'וגר, קיפול כזה שומר על הבד נקי וסטרילי והכי חשוב מפני בלאי וקרעים.
אם בכל זאת קיפול מטריה כמו אינגלזינה, עגלת לולה 2 של בבה קונפורט מציעה נוחות הליכה וסל קל מצוין (בהשוואה לקאם ואינגלזינה) וכעת גם מחיר מאוד זול.
עדיין כפי שהבנת המלצתי היא הפליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, עוד כמה שאלות...
דנה25/03/2015הלכנו היום להסתובב בעוד כמה חנויות ובאמת האופציות התכנסו כרגע לעגלות שדיברת עליהן (וזה עוד לפני שקראתי את התשובה שלך :)).
כרגע זה עומד על מאמאז אנד פאפאז- או אורבו 2, שהיא מאוד יפה ואלגנטית ולפי מה שהראו לנו בחנות גם יציבה מאוד, אבל מצד שני הקיפול שלה דורש 2 ידיים והיא נכנסת לאוטו בלחץ ורק אחרי שפירקנו לה את הטיולון. האופציה השנייה של מאמאז אנד פאפאז היא הארמדילו פליפ, שמשום מה בחנות אחת אמרו לנו שהיא לא עגלה טובה, מן שעטנז בין 2 דגמים. היא קצת פחות יפה אבל הקיפול שלה הרבה יותר נוח והיא מתקפלת קטן יותר מהאורבו.
עוד עגלות שראינו הן של בבה קונפורט, שבכלל לא ראיתי עד היום... בחנות אחת הראו לנו את האלאה ובחנות אחרת הראו את הלולה שמשום מה נראתה פחות מתקדמת אך לפי המוכרת היא חדשה יותר... גם פה אנחנו לא ממש סגורים על איזה מהדגמים טובה יותר, אהבנו יותר את האלאה, אבל גם בגלל המראה שלה, בגלל הדרך שבה מרימים את האמבטיה (עם 2 הידיות שיוצאות ואיתן מושכים את האמבטיה) והיא נראית קטנה יותר לאחר קיפול. מצד שני אני רואה שאתה המלצת על הלולה...
אשמח לשמוע ממך מה ההבדל בין כל הדגמים ואיזה מהם הכי מומלץ בעיניך.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה, עוד כמה שאלות... - תגובה
קובי סופר25/03/2015שלום דנה,
לגבי הפליפ, ממך אני מבין שהיה לך יותר קל לתפעל, יותר קל לקפל והיא נכנסה לרכב לכן אני לא חושב שהאורבו מתאימה לך.
לגבי בבה קונפורט. יש להם 3 דגמים והכל דגם הוא סגנון שונה. הלולה היא החדשה ביותר שלהם. האלאה יחסית כבדה 12 ק"ג יחד עם טיולון. אם האורבו נכנסה בקושי האלאה לא תיכנס היא מתקפלת לגודל ענקי יחד עם הטיולון. רק אם מפרקים הקיפול הוא קומפקטי, כל הרעיון הוא פרקטיות ולאלאה אין כזו במידה ויש לך רכב קטן.
הלולה יותר קלה במשקל, הרבה יותר קטנה בקיפול יחד עם הטיולון, האמבטיה שלה הרבה יותר קלה ומתקדמת מזו של האלאה ולכן אני ממליץ עליה יותר.
עדיין אני חושב שהפליפ עונה בדיוק לדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה אחרונה...
פטל25/03/2015מתי אמורה להגיע הארמדילו פליפ XT לארץ?
היא משלבת את היופי של האורבו יחד עם הקיפול הקל של הארמדילו.
כמה שזה נשמע שטחי ממש בא לי עגלה שתהיה יפה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ושאלה אחרונה... - תגובה
קובי סופר25/03/2015שלום דנה,
לא ידוע, זה יכול לקחת בין חודש לחודשיים. בזמן הזה יגמרו הפליפ הרגילות ולכן זה מאוד תלוי בתאריך המשוער. אם יש זמן אז שווה לחכות. אם לא עדיף להזמין רגילה כי המלאי כבר לקראת סיום והמשלוחים הבאים יגיעו רק ביוני. יש לקחת בחשבון שהXT כבדה בקילו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על כל התשובות!
דנה25/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהxt
נופר29/03/2015בארמדילו פיליפ xt ניתן לחבר סלקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
xt - תגובה
קובי סופר30/03/2015עניתי לשאלתך בפוסט אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)