עזרה ברכישת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה ברכישת עגלה
    ליט
    27/03/2015

היי,זקוקה להמלצה לפני רכישת עגלה בהריון ראשון.ראיתי המון המון,ורק יצאתי מבולבלת יותר מכל חנות.בגדול המובילות שלי כרגע הן:בייבי ג׳וגר סיטי מיני 4 גלגלים,mamas &papas סולה,ומוצי evo.ראיתי גם את הבוק של פרגו אבל לא כל כך אהבתי את זה ששום סלקל מלבדה סלקל של פג מתחבר אליה.
    בגדול מה שחשוב לי זה עגלה קלה,נוחה לקיפול ורצוי ביד אחת בלי מיליון לחיצות (מינוס קצת במוצי)אמבטיה לא מאוד נמוכה,לא קריטי לי טיולים מתהפך.בגדול הייתי דיי סגורה על הבייבי ג׳וגר אבל פתאום שוב מתלבטת אז אשמח להמלצות.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ברכישת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ברכישת עגלה - תגובה

קובי סופר
    27/03/2015

שלום,

לדעתי כדאי לך מאוד לראות את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ. היא מתקפלת ביד אחת מאוד בפשטות, הטיולון דו כיווני, היא קלה מאוד וקטנה מאוד בקיפול. סה"כ היא עונה לכל הדרישות שלך מלבד זה שהאמבטיה לא גבוהה. גם שנוי המצבים ביד אחת לעומת 2 ידיים בבייבי ג'וגר, מדף הרגליים מתכוונן לעומת הג'וגר שלא ובקיפול הבד מכונס פנימה ולא כלפי חוץ כמו בג'וגר, הדבר שומר על בד סטרילי ונקי ברכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו