מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ארמדילו פליפ או פג פרגו פופ אפ Sטלי29/03/2015
קובי שלום,
אני מתלבטת בין שתי העגלות. רציתי לדעת מי מהן תיתן נוחות הליכה טובה יותר, היגוי, ניווט, קלות עליה למדרכות, ובלימת זעזועים טובה.
מה שאני אוהבת בארמדילו פליפ זה טיולון שנראה הרבה יותר פרקטי, עם גגון גדול, קיפול קטן ומשקל קל. לעומת זאת עושה רושם שבפג פופ אפ הגלגלים יותר טובים, נעילת גלגלים מתאפשרת מהשלדה ללא התכופפות, ידית עור וגם האמבטיה יותר טובה עם אפשרות לשינוי מצבים. את האמבטיה של פליפ פחות אהבתי.
אני צפויה ללדת בסוף יוני. אשמח לחוות דעתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארמדילו פליפ או פג פרגו פופ אפ S - תגובה
קובי סופר30/03/2015שלום טלי,
הפג עונה יותר טוב לדרישת נוחות ההליכה, הגוי וכו'. מצד שני היא יותר כבדה וגדולה בקיפול ככה שעל משהו אחד תאלצו להתפשר.
האמבטיה של הפליפ לא כזו קטנה כמו שהיא נראית. אפשר לבדוק זאת ע"י הוצאת המזרן של האמבטיה ואז להניחו באמבטיה של הפג, ככה תראי שההבדלים ממש קטנים ולא כפי שנראה בעין. כמובן שהפג יקרה משעמותית מהפליפ. אם יש לך זמן, בקרוב תגיע הפליפ XT שלה כי יש ידית דמוית עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
טלי30/03/2015מבחינת המחיר אין בעיני הבדל מהותי (לאחר בירור) כי הארמדילו פליפ במחיר שלה לא כוללת סלקל (תקן אותי אם אני טועה), ובמיוחד אם אבחר ב- XT שתהיה יקרה יותר.
מתי צריכה להגיע ה- XT (אני לא רוצה להשאיר את הקניה לרגע האחרון)?
מי מהן בסופו של דבר תהיה יותר פרקטית? ז"א תשמש אותי לאורך זמן מבחינת נוחות הטיולון, כדי שלא אצטרך לחפש טיולון חדש כשהילד יהיה בן שנה בגלל כובד/ סירבול וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך... - תגובה
קובי סופר31/03/2015שלום טלי,
עדיין יש פער משמעותי במחיר של יותר מ- 1000 ש"ח. הפג בגדול יותר מתאימה לצורך שלך בניוד. מצד שני היא יותר כבדה, גדולה ומסורבלת ולכן אני יודע שהורים רבים כן מחפשים טיולון בגיל שנה +. אם הארמדילו פליפ יש סיכוי גבוהה שלא תחפשו כי יש פער גדול במשקל ובגודל הקיפול (בעיקר אם הולכים על הפליפ הרגילה ולא הXT).
לכן זה מצב של מאזניים כל אחת נותנת יתרון משמעותי עבורך וחיסרון משמעותי ואת צריכה לחשוב מה סדר העדיפויות היותר חשוב לך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)