ארמדילו פליפ או פג פרגו פופ אפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ או פג פרגו פופ אפ
    טלי
    30/03/2015

היי קובי,

קודם כל תודה על הפורום המצוין! למדנו ממנו המון.
    אחרי די הרבה קריאה באינטרנט ההתלבטות שלנו לעגלה לילד ראשון היא בין הארמדילו פליפ (אני בשבוע 34 כך שאין לי זמן לחכות ל XT) ובין הפג פרגו פופ אפ.

מה שחשוב לנו זה עבירות טובה, יציבות, בטיחות ובעיקר שתהיה עגלה להרבה זמן, שתוכל לשמש לכמה ילדים וכזו שהטיולון שלה הוא באמת פרקטי כך שלא נמצא עצמינו קונים טיולון בגיל שנה או שנתיים. כך למשל עוד לא ראיתי את הפליפ במציאות, רק באינטרנט וזה נראה שהטיולון שלה לא מאוד רחב, כך שאני חוששת שבגיל שנתיים+ הוא כבר יהיה לא פרקטי.

מבחינת יתר הפרמטרים, זה יהיה אחלה אם העגלה תהיה לא מסורבלת מאוד, אבל זה פחות חשוב מהפרמטרים שרשמתי למעלה, מכיוון שאין לנו רכב כך שלא נצטרך לקפל אותה בתדירות גבוהה מדי.

אשמח לשמוע את דעתך בין 2 האופציות

תודה
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ או פג פרגו פופ אפ - תגובה

קובי סופר
    31/03/2015

שלום טלי,

עבירות יותר טובה יש בפג (רק עם משדרגים לשלדת S). טיולון הפליפ הוא אחד הארוכים ביותר שיש. לרוחב אין משמעות בטיולונים מכיוון שהילדים בעיקר צומחים לגובה ולא לרוחב. כשרוכשים טיולון לגיל שנה רוכשים טיולון שצר בהרבה מהפליפ. הפליפ יותר פרקטית בקיפול, גודל קיפול ומשקל ולכן יש סבירות גבוהה שתוכלו לוותר על רכישת טיולון. בפג הסבירות יותר נמוכה כי הקיפול גדול והיא כבדה (בעיקר עם משדרגים לשלדת S).
    אם ההליכות שלכם הם עירוניות לדעתי הפליפ תיתן לך את כל מבוקשך כי עדיין היא נוחה להליכה. רק אם צריך מעבר לעירוניות (כורכר, חצץ, שטח) אז שווה לשקול את הפג כאופציה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו