מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בקניית עגלה ראשונה.מור06/04/2015
היייייי
אני ממש זקוקה לעזרה!
אני ובעלי מחפשים עגלה לילד ראשון.
מאוד אהבנו את את העגלות של פג פרגו אך לצערנו המחיר קצת יקר.
האם יש עגלות בסגנון שיתנו את אותו מענה ( יופי, נוחות, תפעול מהיר וקל, משקל, בד כביס וכו׳)
שמענו על מאמס אנד פאפס, אינגליזינה או עגלות קאם.
אשמח לפירוט על הדגמים המומלצים כולל המלצות מניסיון.
או שבכל זאת שווה להשקיע בעגלת לג פרגו פופ אפ.
תודה רבה וחג שמח =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בקניית עגלה ראשונה. - תגובה
קובי סופר07/04/2015שלום מור,
עגלות הפג איכותיות ולכן השקעה בהם אומרת שזו גם השקעה לטווח ארוך.
אם בכל זאת מחפשים משהו איכותי במחיר שפוי יותר עגלות מאמאס אנד פאפאס יתנו לכם את רוב האיכויות הקיימות בפג במחיר שפוי יותר. כמובן שיש עוד מגוון רחב של עגלות במחיר שפוי אך עדיף קודם שתגדירי לי את הדרישות מהעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בקניית עגלה ראשונה - המשך
הריונית07/04/2015תודה רבה על העזרה,
אני מחפשת עגלה בטיחותית ונוחה לתינוק, תפעול מהיר וקל, יפה, קומפקטית, שניתן לכבס את הבדים, קלה ואיכותית במחיר שפוי.
כמו שאמרתי מקודם אני ובעלי מאוד אהבנו את הפג אבל היא יקרה.
אשמח לקבל דגמים ספציפיים שעונים על התכונות.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עזרה בקניית עגלה ראשונה - המשך - תגובה
קובי סופר08/04/2015שלום מור,
הכי דומה לפג במחיר שפוי ונותנת את כל היתרונות שציינת היא הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש אהבתי את מאמס אנד פאפס אבל..
מור08/04/2015חסרון בולט הוא שדגם הארמדליו חסר פגוש קדמי,
כך שזה מאלץ לקשור תמיד את התינוק וגם בד״כ תינוקות אוהבים
להחזיק אותו.
יש לזה פתרון?
תודה על הסיוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממש אהבתי את מאמס אנד פאפס אבל.. - תגובה
קובי סופר08/04/2015שלום מור,
אין אפשרות להוסיף. הפתרון היחיד הוא לחבר קשת צעצועים, זה לא יתן בטיחות אבל זה יאפשר לתינוק לאחוז במשהו, עדיין צריך לחגור (בלי קשר גם כשיש מעקה חובה לחגור).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)