שלדת ארמדילו פליפ xt

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • שלדת ארמדילו פליפ xt
    טלי
    06/04/2015

    היי קובי,
    אחרי סקר די מקיף ותודות לתשובותיך, קנינו לפני כמה ימים את הארמדילו פליפ עם השלדה הרגילה. היום ראיתי שבמוצצים יש בתצוגה את שלדת ה xt שנראית ומרגישה משמעותית טוב יותר אבל אפשר כרגע רק להזמין אותה ולקבל אותה בסוף החודש. מכייון שאני צריכה ללדת עוד שבועיים, רציתי לדעת אם אתה מעריך שניתן יהיה בדרך כלשהי לרכוש את השלדה המשודרגת בנפרד ברגע שתגיע? האם הארמדילו הרגיל בכלל מתחבר לשלדה המשודרגת? כי בחנות זה נראה שמשהו בעיצוב של הטיולון עצמו גם קצת שונה.

    תודה רבה!

    טלי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלדת ארמדילו פליפ xt

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שלדת ארמדילו פליפ xt - תגובה

    קובי סופר
    07/04/2015

    שלום טלי,

    לגבי זמנים אין כרגע מידע. מהיבואן הבנתי שהעגלות כבר בארץ אך הן עוד לא קיבלו אישור מכירה של מכון התקנים, לעיתים זה לוקח זמן ארוך יותר משבועיים. ללא האישור לא ניתן למכור את העגלות (ולמעשה גם לא להציגן). אני לא יודע לומר אם ניתן לרכוש את השלדה בנפרד, אני מניח שתהיה אפשרות אך המחיר יהיה גבוהה.
    המושב והאמבטיה זהים לחלוטין!
    השלדה של הXT נותנת ידית דמוית עור, גלגל טיפה יותר גדול ואפשרות לכוונן את גובה הידית. כל אלו מוספים קילו למשקל העגלה, הקיפול טיפה יותר גדול. אם אין צורך בידית מתכווננת (כלומר אתם לא הורים גבוהים) לדעתי הפליפ הרגילה פרקטית יותר וזו המטרה ברכישת הפליפ פרקטיות.

    נ.ב, ניתן לרכוש רפידות בד או דמויות עור בכמה גרושים.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו