עגלה ראשונה איזה כדאי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה איזה כדאי
    יולי
    11/04/2015

היי קובי! הריון ראשון והלכנו לחפש עגלת תינוק. מה שהיה חשוב לי זה שהעגלה תהיה משולבת(אם זה מגיע עם סל קל תואם זה יתרון), יחסית קלה, יפה, שכיבה של טיולון 180, שלדה חזקה. ראיתי את הקאם פלואידו, ארמדילו פליפ ופג ספורטיבו. רציתי לשאול את דעתך לגבי הקאם כי לא ראיתי הרבה ביקורת על העגלה הזו. הפג עגלות יפות אבל קצת יקרות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה איזה כדאי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה איזה כדאי - תגובה

קובי סופר
    12/04/2015

שלום יולי,

קאם עגלות טובות אך פג יותר איכותיות. אם בכל זאת הפג יקרה אז הפליפ תיתן לך את רוב היתרונות של הפג במחיר שפוי יותר.
    אפשר גם לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סולה, נבינגטון קדט וג'ואי כרום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בקשר לתגובתך

יולי
    12/04/2015

תודה רבה על העזרה! החסרונות של הפליפ מבחינתי זה שאין פגוש קדמי והבדים לא ניתנים לכביסה.. הסתכלתי על הנביגנטון והיא קצת כבדה בשבילי. מה דעתך על עגלת סייבקס אגיס m-air4?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בקשר לתגובתך - תגובה

קובי סופר
    12/04/2015

שלום יולי,

לגבי הפליפ, הבדים כן ניתנים להסרה. הדבר היחיד בה שלא ניתן להסרה הוא המסגרת החיצונית של האמבטיה אך כך זה ברוב העגלות.

האגיס עגלה נחמדה אבל המושב שלה לא דו כיווני (אולי התכוונת לאייריס), מדף הרגליים לא מתכוונן והקיפול שלה הוא עם הבד כלפי חוץ וזה יגרום לבלאי מהיר.
    בסגנון שלה הטאי טאי של ביבה תעשה עבודה יותר טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ההאגיס

קרן
    13/04/2015

אני גם ראיתי אותה לאחרונה ממש, ואני חושבת שהיא ממש טובה. אני מתלבטת בינה לבין הבייבי גוג'ר אבל נראה לי שאלך על ההאגיס כי היא יותר רחבה מבחינת הטיולון יש יותר מקום לתינוק. שאר הפונקציות אותו הדבר. ספרי לי מה החלטת בסוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו