מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל סייבקסמרב12/04/2015
אני מעוניינת לקנות את הארמדילו פליפ xt והבנתי שסלקל של סייבקס מתאים לו. מה ההבדל בין הדגמים של הסלקלים שלהם ומה הכי מומלץ לתינוק שרק נולד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקל סייבקס
קרן13/04/2015לי יש סייבקס ואני מאוד מרוצה. לפני שרכשתי עשיתי בדיקה מקיפה ואין ספק שהוא מספק הגנה לתינוק ברמה מאוד גבוהה. מה ההתלבטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
מרב13/04/2015אני סגורה על הסייבקס , אבל ראיתי שיש כמה דגמים. מה ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סלקל סייבקס - תגובה
קובי סופר13/04/2015שלום מרב,
אבקש לא לשים לב לגברת שרית שקשורה לחברת סייבקס.
לסייבקס יש כיום 3 דגמים.
סייבקס אטון בייסיק שכשמו הוא מאוד בסיסי אך עם דירוג בטיחותי של 4 כוכבי בטיחות רמת הבטיחות של גבוהה, הוא הקל ביותר מכל הדגמים וכמובן הזול ביותר.
סייבקס אטון 3S, למעשה המחליף של האטון 2 שלא מיוצר (אך קיים בחלק מהחניות). כמו ה- 2 יש לו הגנות צד, יש לא מגן ראש פנימי שלא היה ב- 2 ואין בבייסיק. הוא קיבל 5 כוכבי בטיחות. די כבד ויקר. היה גם אטון 3 אך מלבד צבעים אין הבדל בין 3 או 3S, עקב הבלבול סייבקס בקרוב יצאו עם אטון 4 שהוא למעשה אטון 3S או 3.
סייבקס אטון Q, למעשה זהו אטון 3S רק בעיצוב מרשים יותר, מכיוון שהוא מתחבר על עגלות סייבקס רצו שע"י החיבור לעגלה העגלה תראה יותר טוב. הוא היקר ולדעתי המיותר שבחבורה מכיוון שהאטון 3 נותן את אותם הדברים בעיצוב רגיל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)