סלקל סייבקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל סייבקס
    מרב
    12/04/2015

אני מעוניינת לקנות את הארמדילו פליפ xt והבנתי שסלקל של סייבקס מתאים לו. מה ההבדל בין הדגמים של הסלקלים שלהם ומה הכי מומלץ לתינוק שרק נולד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל סייבקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקל סייבקס

קרן
    13/04/2015

לי יש סייבקס ואני מאוד מרוצה. לפני שרכשתי עשיתי בדיקה מקיפה ואין ספק שהוא מספק הגנה לתינוק ברמה מאוד גבוהה. מה ההתלבטות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס

מרב
    13/04/2015

אני סגורה על הסייבקס , אבל ראיתי שיש כמה דגמים. מה ההבדל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל סייבקס - תגובה

קובי סופר
    13/04/2015

שלום מרב,

אבקש לא לשים לב לגברת שרית שקשורה לחברת סייבקס.

לסייבקס יש כיום 3 דגמים.

סייבקס אטון בייסיק שכשמו הוא מאוד בסיסי אך עם דירוג בטיחותי של 4 כוכבי בטיחות רמת הבטיחות של גבוהה, הוא הקל ביותר מכל הדגמים וכמובן הזול ביותר.

סייבקס אטון 3S, למעשה המחליף של האטון 2 שלא מיוצר (אך קיים בחלק מהחניות). כמו ה- 2 יש לו הגנות צד, יש לא מגן ראש פנימי שלא היה ב- 2 ואין בבייסיק. הוא קיבל 5 כוכבי בטיחות. די כבד ויקר. היה גם אטון 3 אך מלבד צבעים אין הבדל בין 3 או 3S, עקב הבלבול סייבקס בקרוב יצאו עם אטון 4 שהוא למעשה אטון 3S או 3.

סייבקס אטון Q, למעשה זהו אטון 3S רק בעיצוב מרשים יותר, מכיוון שהוא מתחבר על עגלות סייבקס רצו שע"י החיבור לעגלה העגלה תראה יותר טוב. הוא היקר ולדעתי המיותר שבחבורה מכיוון שהאטון 3 נותן את אותם הדברים בעיצוב רגיל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו