סיבקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סיבקס
    נופר
    13/04/2015

פתאום יש הרבה רעש חיובי סביבה. היא חדש או שנדמה לי?! ראיתי בקטלוג את דגם האיריס ונדמה שהוא מאוד מזכיר את הארמדילו פיליפ. במה הן שונות? אגב אילו דגמים משולבים נוספים יש לסייבקס חדשנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבקס - תגובה

קובי סופר
    13/04/2015

שלום נופר,

רשמתי על כך הודעה בנפרד, יש גורם בסייבקס שמתחזה להורה ואם בהריון וממליץ על מוצרי החברה, נא להיזהר כי הרעש נגרם מהתחזות!

לגבי האייריס שדומה לפליפ, אכן ברעיון הן דומות, משקל קל, קיפול מהיר וטיולון דו כיווני אבל וזה אבל גדול, הטיולון של הפליפ נשכב למצב שטוח בעוד שבאייריס השכיבה היא עם הישבן כלפי מעלה. למצב שכיבה כזה יש 4 מינוסים גדולים שהם: נתחיל מהקטן ביותר, לא ניתן לחתל בעגלה, לא ניתן להשכיב על הבטן, הזוית דומה לזוית של סל קל ולכן אם התינוק ישן יותר משעתיים בזוית כזו מומלץ להעביר למיטה. אחד החסרונות שאני נתקל בהם המון הוא שהתינוק גדול מדי לאמבטיה לפני גיל חצי שנה ולא ניתן לעבור לטיולון אלא רק בגיל חצי שנה ואז יש צורך ברכישת עוד עגלה או טיולון יקר. לכן אני ממליץ על הפליפ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו