לגבי כסא אוכל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לגבי כסא אוכל
    איציק
    15/04/2015

קובי, תודה לך על כל התשובות !
    לגבי כסא אוכל יש לי 2 שאלות

אני מתלבטת בין הצ'יקו פולי לבין הפרימה פפה זרו של פג פרגו.
    הבנתי שהפג הוא מגיל לידה והצ'יקו מגיל חצי שנה.
    אני חייבת לשתף את השיגעון שלי בבחירת כסאות אלה וזה רק מ2 סיבות שנראה לי לא מוצדקות אבל אתה המומחה !
    1. בגלל שיש שכיבה מלאה לתינוק יהיה לו הרבה יותר קל להחזיק בקבוק ולשתות וגם זה חוסך לי טרמפולינה לצורך העניין כי זה אותו דבר.
    2. מדרך רגליים מתכוונן עד ל90 מעלות טוב לרגלי התינוק כמו שבעגלות חשוב שיהיה את זה.

האם בגלל זה שווה להוציא סכום לא מועט על כסאות אלה שבמקביל יש גם ב300 ש"ח רק שלהם אין שכיבה עד מלאה ומדרך מתכוונן ממש?

תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי כסא אוכל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי כסא אוכל - תגובה

קובי סופר
    15/04/2015

שלום בתיה,

לדעתי כסא אוכל רוכשים בגיל חצי שנה ולא מראש. עד שהתינוק לומד להחזיק לבד בקבוק זה קורה באזור גיל חצי שנה. הטרמפולינה/נדנדה הרבה יותר מהנים, מעניינים ומרגיעים מאשר סתם לשבת בכסא גדול. אם בכל זאת את רוצה לחסוך את הטרמפולינה וללכת על כסא אוכל דווקא הפולי מג'יק של צ'יקו עושה את השילוב המוצלח ביותר בין השניים והוא מתאים מגיל לידה, הוא גם מגיע עם קשת פעילות כמו של הטרמפולינות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו