מזרן לאמבטיה של פג פרגו פופ אפ

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן לאמבטיה של פג פרגו פופ אפ
    טלי
    18/04/2015

קובי שלום,

ראינו שבאמבטיה של העגלה ישנו רק מזרן דק מאוד שאינו נשלף. רציתי לשאול האם מומלץ לקנות מזרן נוסף לנוחות התינוק וכן כדי לא לכבס כל פעם את זה של העגלה. אם כן איך אפשר לדעת שהמזרן בטיחותי? כל מה שראיתי עד עכשיו היו ריפודיות שמתאימות לטיולונים אבל לא לאמבטיות, למעט מזרן אחד שנראה די עבה ואני לא יודעת האם הוא מספיק קשיח. האם יש מזרן ייעודי לאמבטיה של עגלה ואם כן היכן ניתן לרכוש אותו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרן לאמבטיה של פג פרגו פופ אפ - תגובה

קובי סופר
    18/04/2015

שלום טלי,

יש מזרנים יעודיים לאמבטיות של חברות: פנג, בייבי טק, מזרנית והרטן. ברוב החנויות יש לפחות דגם אחד או שניים. בבייבי קלאב פ"ת יש את ארבעתם.
    אני ממליץ בחום להוסיף את המזרן, זה לא רק הנקיון זה הנוחות לתינוק בעיקר בשינה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

טלי
    19/04/2015

תודה על המענה.

הסתכלתי באינטרנט על החברות שרשמת והמזרן שהכי מצא חן בעיני הוא של ביי טק. הבעיה היא שאין לי איך לראות אותו ולנסות בעגלה, אלא רק להזמין כי באזור שלנו (צפון) לא ראיתי אותו בחנויות התינוקות. רציתי לשאול אותך האם המידות שלו בפועל מתאימות לעגלת פג פרגו דגם פופ אפ ולא מפריעות להרמת הראש של האמבטיה, מה היא עלותו והאם ניתן להזמין טלפונית מבייבי קלאב.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

קובי סופר
    19/04/2015

שלום טלי,

רוב היצרנים מיצרים בעיקר עבור הפג. הוא מתאים ב- 100% לפג מבדיקה פיזית שערכתי.
    ניתן להרים את גב האמבטיה יחד איתו.
    לגבי משלוח מבייבי קלאב אני מניח שהם עושים, לא יודע לומר עלויות, אני מציע שתתקשרי לברר מולם

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טלי
    19/04/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו