טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון
    עידן
    20/04/2015

י קובי ותודה על הפורום המצויין. שאלתי בעבר על מקלארן. אני זקוקה לטיולון קל וקטן, העניים הוא שאנחנו גרים במושב, ומדי פעם הולכים על שבילי כורכר וככה. יש לי פג בוק פלוס עם השלדה המשודרגת, אבל היא ממש ממש גדולה לי מדי. האם המקלארן xt עונה על הדרישות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולון - תגובה

קובי סופר
    20/04/2015

שלום עידן,

המקלארן XT מאוד נוחות להליכה ובכורכר יש להן מערכת בולמי זעוזעים מעולה ולכן אני בטוח שהיא תתאים. היא קצת כבדה בשביל טיולון אך אם תרדי במשקל תרדי בנוחות ההליכה ועל זה לא הייתי ממליץ. כמובן שגם המחיר הוא חיסרון אבל אם מחפשים טיולון שיתאים לשבילי כורכר רק הXT או XLR יתאימו או כאלו שלא מתקפלות למטריה אבל אז יש לך את הבוק.

את יכולה גם לשקול לקנות מושב שנקרא פרטיקו שמתלבש לבוק שלך, הוא יוריד את המשקל ל- 7.5 ק"ג והוא יחסית לא יקר - 500 ש"ח. לא ממליץ כתחליף למקלארן אלא כאופציה לעגלה סופר נוחה לשבילים ואולי כאופצייה לרכוש טיולון זו ולא יוקר בטיולי כורכר ללכת עם הפג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו