עגלה לתינוקת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוקת
    שחר
    20/04/2015

שלום רב,
    לאחר קריאה ממושכת כאן ביטלתי את ההזמנה של העגלה המקורית (הזמנתי בהתחלה קמיליון) בעיקר בשל הגובה ובשל הטיולון שלא שוכב 180 מעלות.

אני מאוד גבוה יחסית לבת (1.75) ובעלי בערך 1.80. אני מחפשת עגלה יציבה ונוחה לנסיעה (לפחות כמו הבוגבו) כיוון שאנחנו גרים במושב עם שדות והרצון הוא לטייל איתה. עם זאת, אני עובדת בעיר ואני אביא את התינוקת הרבה פעמים לסבים וסבתות בעיר, ועל כן העגלה תצטרך להתקפל כמעט כל יום למכונית בגודל בינוני ולהכנס למעלית של עד 4 אנשים.

חשבתי על פג פרגו בוק פלוס או הפופ אפ.. האם יש הבדל גדול מלבד הקיפול של האמבטיה?
    לצערי אין לי אפשרות כרגע להגיע לפתח תקווה לבדוק את ההרטן למרות שהיא נשמעת די מתאימה...

איזה עגלה היית ממליץ לי להזמין? מבחינת מחיר אנחנו מוכנים להתגמש שכן זה תינוקת ראשונה ואנחנו מקווים להמשיך עם העגלה לעוד כמה הריונות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוקת - תגובה

קובי סופר
    20/04/2015

שלום שחר,

אני בהחלט ממליץ על הפג, מאוד ממולץ לקנות אותה עם שלדת S שתיתן לך נוחות הליכה די דומה לקמיליון. ההבדל היחיד בין הפופ אפ לשאר הדגמים הוא רק בסל השכיבה שמתקפל אבל גם במשקל, יש הפרש של כ- 3 ק"ג בין סל השכיבה של הפופ אפ לשאר הדגמים. הפג איכותיות וישמשו אתכם לכמה ילדים.

ההרטן גם דומה לפג באיכות ובנוחות הליכה, לצערי כרגע היא רק בפתח תקוה מוצגת.

בסגנון שלהן יש היום את הסייבקס פריאם, מכיוון שמדובר במוצר חדש די קשה לדעת עד כמה היא טובה/אמינה/חזקה. ממה שהתרשמתי המושב שלה די צר והקיפול מצריך קצת תרגול. מבחינת נוחות הליכה היא די דומה לבוגבו, הבדים איכותיים, העיצוב מרשים והמשקל די זהה לפג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שחר
    20/04/2015

תודה רבה...
    ועוד שאלה חשובה האם יש אפשרות להזמין את שילדה s עם הבוק פלוס או רק אצל הפופ אפ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

קובי סופר
    21/04/2015

שלום שחר,

את שלדת הS אפשר לרכוש עם כל הדגמים של הבוק פלוס, זהו שדגרוג של 400 ש"ח לעומת השלדה הרגילה שמגיעה עם כל הדגמים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו