מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לתינוקתשחר20/04/2015
שלום רב,
לאחר קריאה ממושכת כאן ביטלתי את ההזמנה של העגלה המקורית (הזמנתי בהתחלה קמיליון) בעיקר בשל הגובה ובשל הטיולון שלא שוכב 180 מעלות.
אני מאוד גבוה יחסית לבת (1.75) ובעלי בערך 1.80. אני מחפשת עגלה יציבה ונוחה לנסיעה (לפחות כמו הבוגבו) כיוון שאנחנו גרים במושב עם שדות והרצון הוא לטייל איתה. עם זאת, אני עובדת בעיר ואני אביא את התינוקת הרבה פעמים לסבים וסבתות בעיר, ועל כן העגלה תצטרך להתקפל כמעט כל יום למכונית בגודל בינוני ולהכנס למעלית של עד 4 אנשים.
חשבתי על פג פרגו בוק פלוס או הפופ אפ.. האם יש הבדל גדול מלבד הקיפול של האמבטיה?
לצערי אין לי אפשרות כרגע להגיע לפתח תקווה לבדוק את ההרטן למרות שהיא נשמעת די מתאימה...
איזה עגלה היית ממליץ לי להזמין? מבחינת מחיר אנחנו מוכנים להתגמש שכן זה תינוקת ראשונה ואנחנו מקווים להמשיך עם העגלה לעוד כמה הריונות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה לתינוקת - תגובה
קובי סופר20/04/2015שלום שחר,
אני בהחלט ממליץ על הפג, מאוד ממולץ לקנות אותה עם שלדת S שתיתן לך נוחות הליכה די דומה לקמיליון. ההבדל היחיד בין הפופ אפ לשאר הדגמים הוא רק בסל השכיבה שמתקפל אבל גם במשקל, יש הפרש של כ- 3 ק"ג בין סל השכיבה של הפופ אפ לשאר הדגמים. הפג איכותיות וישמשו אתכם לכמה ילדים.
ההרטן גם דומה לפג באיכות ובנוחות הליכה, לצערי כרגע היא רק בפתח תקוה מוצגת.
בסגנון שלהן יש היום את הסייבקס פריאם, מכיוון שמדובר במוצר חדש די קשה לדעת עד כמה היא טובה/אמינה/חזקה. ממה שהתרשמתי המושב שלה די צר והקיפול מצריך קצת תרגול. מבחינת נוחות הליכה היא די דומה לבוגבו, הבדים איכותיים, העיצוב מרשים והמשקל די זהה לפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שחר20/04/2015תודה רבה...
ועוד שאלה חשובה האם יש אפשרות להזמין את שילדה s עם הבוק פלוס או רק אצל הפופ אפ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - תגובה
קובי סופר21/04/2015שלום שחר,
את שלדת הS אפשר לרכוש עם כל הדגמים של הבוק פלוס, זהו שדגרוג של 400 ש"ח לעומת השלדה הרגילה שמגיעה עם כל הדגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)