עגלת בבה קונפורט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בבה קונפורט
    אירה
    20/04/2015

ערב טוב,

ראינו את עגלת בבה קונפורט דגם אלאה ומאוד אהבנו אותה.
    מס' שאלות:

1.האם היבואן אמין, כי הבנתי שלפני כמה שנים היבואן פשט רגל ומאז קיים יבואן אחר,האם ישנן תלונות על השירות?
    2. מה ההבדל בין דגמי 2014 לדגמי 2015?
    3. כיצד אני יכולה לוודא שאני אכן אקבל דגם משנת 2015 (ראינו על העגלות עצמן שהיצור הוא באוקטובר-2014 אך על הסלקל מופיע 2015) האם זה נחשב לדגם 2015?
    4. האם ידוע לך מהו מחירה הממוצע של העגלה מדגמי 2015 (כולל כל החבילה:טיולון,עריסה,סלקל ובסיס לרכב)?

סליחה על כל השאלות ותודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בבה קונפורט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת בבה קונפורט - תגובה

קובי סופר
    21/04/2015

שלום אירה,

לגבי היבואן, מדובר ביבואן שונה מזה שפשט רגל, לאחר שהיבואן הקודם פשט רגל המותג עבר ליבואן אחר שנרא EGST, חברה זו מייבאת מוצרי תינוקות כבר כמה עשורים לכן אין מה לפחד מיבואן זה, כמו כן רמת השירות שלהם היא מעולה.

על איזה דגם מדובר? לבבה קונפורט יש 3 דגמים.
    ברגע שאדע מהו הדגם אוכל לענות על ההבדלים והמחירים.

הסל קלים מיובאים ונמכרים גם בנפרד מהעגלות לכן יש תחלופה גבוהה של סל קלים אצל היבואן ויתכן שתראי סל קל של 2015 ועגלה של 2014. בדרך כלל עגלות שמיוצרות בסוף שנתון כבר מיועדות לשנתון החדש, לכן יש סיכוי גבוהה שראיתם דגם של 2015.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה

אירה
    21/04/2015

מדובר בדגם elea.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה - תגובה

קובי סופר
    21/04/2015

שלום אירה,

ההבדל בין השנתונים הוא רק הצבעים. מלבד זה אין הבדל. ניתן לראות באתר היבואן EGST את הצבעים של 2015 וכך לדעת איזה שנתון מדובר.
    מחיר לא ידוע לי מכיוון שהיא נמכרת בבלעדיות למספר חנויות, אין תחרות עליה ולכן יהיה לך קשה למצוא במחיר טוב יותר ממה שקיבלת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בבה קונפורט אלאה - תגובה

קובי סופר
    22/04/2015

שלום עדי,

לגבי עגלות תצוגה זה מאוד תלוי באיזה מצב העגלה. כמו כן כשיש חנויות עם מלאי 2014 יתכן ועל חדש תוכלי למצוא מחיר כזה.
    לסל קל יש גגון.
    אפשר להשתמש בסל קל ללא בסיס. כמו כן גם אפשר לרכוש בסיס. אני ממליץ לראות איך מסתדרים ללא ובמידה וצריך תמיד אפשר לרכוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר העגלה

אירה
    27/04/2015

עדי שלום,

המחיר אינו נמוך. מבדיקה שערכתי בראשל"צ לדוגמא הציעו לי את העגלה ב4100 (דגם חדש 2015 כולל בסיס לסלקל). המוכר ציין שאם ארצה דגם 2014 (חדש) המחיר ירד עוד קצת.
    בהבדל כזה הייתי כבר קונה עגלה חדשה ומשנה מתקדמת (יש לזה חשיבות בעיקר בסלקל) או חדשה משנת 2014.
    אם תרצי לברר פרטים בפרטי מוזמנת לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו