עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד ראשון
    נור
    22/04/2015

קובי שלום
    אשמח אם תכוון אותי ברכישת עדלה ראשונה כי הראש עוד מעט מתפוצץ !!
    הורים חדשים מחפשים עגלה עם איכות מצויינת שכוללת כל פרמטרים החשובים כמו בטיחוץ וכו׳
    ראיתי שאתה ממליץ הרבה על הפג פרגו והארמדילו,אין לי בעיה עם המחיר של שתיהן אז אפשר לדעת מה ההבדל המשמעותי,אני מחפשת עגלה עם טיולון דו כיווני,אפשר לקפל אותה עם הטיולון,מתקפלת עם הבד בפנים כך שישמר נקי וסטרילי,סל קל שלא ישבור לי את הגב,נסיעה קלה,לא כבדה,אפשר לקפל ביד אחת,בנוסף אני מציינת שאני נמוכה יחסית ובעלי מאוד גבוה אז חשוב לי שיהיה אפשר לכוון את הידיות שיתאימו לשנינו
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד ראשון - תגובה

קובי סופר
    24/04/2015

שלום נור,

אין הרבה עגלות שמתקפלות כשהבד כלפי פנים. הפג והארמדילו הן בין הבודדות.
    שתיהן איכותיות, לפג יש גלגלים גדולים יותר, סל גדול יותר, מעקה, היא יותר רחבה אבל גם יותר כבדה וגדולה בקיפול, המושב של הארמדילו נשכב למצב יותר שטוח. אני ממליץ לבדוק אחת מול השנייה, לנסות לקפל, לתפעל, ללכת עם שתיהן כאשר יש משקל בכל אחת מהן, לבדוק ברכב וכו'. לאחר מכן יהיה לך יותר קל לקבל החלטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו