פג פרגו או ארמדילו פליפ xt

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו או ארמדילו פליפ xt
    hila
    30/04/2015

אשמח לשמוע את חוות דעתך בהשוואה בין 2 העגלות הללו. שמעתי על הדגם של פג פרגו בוק, אבל פתוחה גם לדגמים נוספים... מבחינת העיצוב והמראה מאוד אהבתי את הxt.
    אשמח לשמוע מסחינת פרמטרים נוספים שיש לשקול, כמו- חוזק, עמידוץ, נסיעה קלה, תפעול וכו׳.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו או ארמדילו פליפ xt

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו או ארמדילו פליפ xt - תגובה

קובי סופר
    01/05/2015

שלום הילה,

הפג נותנת טיולון ואמבטיה גדולים יותר אך גם השלדה גדולה יותר וזה משפיע על גודל הקיפול, משקל והתנהלות יומיומית. הפג מיוצרת באיטליה ולכן החומרים יותר איכותיים אבל אני לא חושב שזה ישפיע על עמידות ואמינות 2 המוצרים.

מכיוון שיש פער מחיר די גדול אני מציע לבדוק אחת מול השניה, לקפל, לתפעל, ללכת עם משקל לבדוק ברכב וכו' אני מעריך שכך תקבלו בחירה בקלות ובחירה נכונה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות - תגובה

קובי סופר
    02/05/2015

שלום הילה,

הדגמים הזלים של פג הם משנתון 2014 ומטה בהם הטיולון לא היה מוצלח.
    בנוסף מדובר בדגם הספורטיבו בהם הבדים מאוד פשוטים.
    הדגם המוצלח הוא הפופ אפ שבו מקבלים אמבטיה קלה יותר שמתקפלת לאחסון, כמובן שמקבלים את הטיולון החדש מחירה נע בין 5600 ל- 6200 ועוד עלול להשתנות אם משדרגים שלדה.
    הסל קל של פג מאוד בטיחותי, לדעתי יש טובים ממנו מבחינת נוחות והנדסת אנוש.
    לגבי הבדלי גודל, הכי נכון להוציא את המזרן של הפליפ ולראות בפג את פער הגודל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו