סלקל דונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל דונה
    נורית
    03/05/2015

שלום קובי,
    מעוניינת לשמוע חוות דעת בנוגע לסלקל דונה לאיכות ורמת הבטיחות שלו.
    תודה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל דונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקל דונה - תגובה

קובי סופר
    03/05/2015

שלום נורית,

הסל קל מאוד חדש ובאירופה נמכר מספר חודשים. בארה"ב הוא החל להימכר לפני מספר שבועות. לצערנו עדיין לא פורסמו תוצאות מבחני בטיחות לגביו נכון להיום. אי לכך לא ניתן לדעת את רמת בטיחות המוצר.
    בלי קשר לבטיחות שהייה מרובה בסל קל פוגמת בהתפתחות התינוק ועלולה להזיק לגב התינוק. סל קלים הם מוצר בטיחותי ואפשרות החיבור לעגלה או טיול איתם היא נחמדה וקוסמת להורים רבים. תמיד עדיף להעביר את התינוק לעגלה ולא להסתובב עם הסל קל.
    אני באופן אישי לא ממליץ על המוצר הזה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נורית
    03/05/2015

קודם כל תודה על תשובתך המהירה,
    אני מתכוונת לקנות בנוסף לסלקל גם עגלה, מתלבטת בין הטאי טאי שמשקלה הקל והנוחות מוצאים חן בעיני לבין הג'ואי כרום שמאפשרת טיולון דו כיווני וכד' אבל משקלה כבד יותר וכן הגודל...
    מה דעתך בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    03/05/2015

שלום נורית,

אני מאוד אוהב את הטאי טאי אך אני חושב שטיולון דו כיווני בעגלה הוא דבר חשוב, אי לכך אני ממליץ על הכרום יותר. יש את הארמדילו פליפ שנותנת את רוב היתרונות של הטאי טאי רק עם טיולון דו כיווני ולדעתי שווה לבחון אותה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו