התלבטות בין עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות
    טל
    05/05/2015

הי קובי, אשמח לעצתך בהתלבטות שלי בין עגלת פג פרגו לבין מוצי
    יתרונות וחסרונות, מבחינת משקל וכו', ובכל אחת מהן איזה דגם הכי מומלץ? במוצי יש מספר דגמים וגם בפג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    05/05/2015

שלום טל,

דגם הבוק פלוס פופ אפ הוא המומלץ ביותר של פג.
    המוצי אייגו היא הדגם החדש והמתקדם ביותר של מוצי ולכן לדעתי הוא המומלץ ביותר.
    אני משווה בין דגמים אלו.

היתרונות של הפג שלדעתי עדיפה הם: רוב גלגלים צר יותר 58 (אם משדרגים לשלדת 51 אז 51 ס"מ) בעוד שבמוצי זה 66 ס"מ. הרוחב העצום של המוצי זהה לרוחב של עגלות תאומים, מכיוון שאין לך תאומים רק זו סיבה מספיק טובה לוותר על המוצי. הרוחב הרחב יגרום לבעיות בהכנסה לרכבים מסויימים, יהיה קשה לטייל איתה במעברים צרים, כניסה לדלתות ומעליות מסוימות תהיה בלתי אפשרית.
    הפג גם קלה יותר בכ- 2 ק"ג, הרבה יותר נוחה לקיפול וגגון הטיולון שלה והסל גדולים יותר מאלו של המוצי.
    היתרונות של מוצי הם בעיצוב מרשים יותר, ידית טלסקופית אשר תהיה נוחה להורים גבוהים ומחיר טיפה זול יותר בהשוואה לפג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוי כרום

טלי
    05/05/2015

תודה קובי, במעבר חד רציתי לשמוע דעתך על גוי כרום, אני די בהתלבטות אם ההשקעה של הפג פרגו משתלמת ואולי עדיף לקחת את גוי כרום שגם שמתי עליה עין מבין העגלות הזולות יותר, מה יתרונותיה וחסרונותיה על פני הפג פרגו והאם אתה ממליץ עליה באופן כללי גם מבחינת אמבטיה וטיולון, גודל ומשקל לעומת הפג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוי כרום - תגובה

קובי סופר
    05/05/2015

שלום טל,

סך הכל הכרום נותנת תמורה טובה לכסף. מדובר בעגלה אמינה, די קלה, נוחה לתפעול והליכה ובמחיר מעולה.
    שוב צריך לקחת בחשבון שבעגלות יקרות יותר כמו הפג מקבלים יותר.
    אני ממליץ לבדוק תמיד אחת מול השניה ולראות האם היותר הזה שווה לכם את ההפרש או שמה שמקבלים בעגלה כמו הכרום מספק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו