אמדיליוס פליפ xt מאמאס אנד פאפאס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אמדיליוס פליפ xt מאמאס אנד פאפאס
    טלי
    07/05/2015

שלום קובי,לגבי האמבטיה של העגלה האם מספיק רחבה? ילד ראשון ואנחנו הורים די גבוהים כך שיתכן והילדה תצא ארוכה, האם האמבטיה מספקת ואיך העגלה באופן כללי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמדיליוס פליפ xt מאמאס אנד פאפאס - תגובה

קובי סופר
    08/05/2015

שלום טלי,

האמבטיה ממוצעת בגודלה וכבר 5 חודשים שהיא נמכרת בארץ ועדיין כל הרוכשים הראשונים שיצא לי להתקל בהם עדיין עם האמבטיה. גם במקרה חריג הטיולון מתאים מגיל לידה ויהיה אפשר לעבור אליו בשלבים מוקדמים יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצי אייגו או אמדיליו פליפ. xt?

טלי
    08/05/2015

תודה על התשובה, אני מתלבטת בין ארמדילו פליפ xt לבין מוצי אייגו מה היית ממליץ ומה הנימוקים? אשמח לתגובות של אמהות בפורומים שיש להם את אחת העגלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצי אייגו או אמדיליו פליפ. xt? - תגובה

קובי סופר
    10/05/2015

שלום טלי,

את מתלבטת בין שני הפכים מושלמים. מוצי כבדה, גדולה ומסורבלת. הארמדילו מאוד קלה, קטנה ופרקטית. מצד שני המוצי גבוהה יותר ומעוצבת יותר, הגלגלים גדולים יותר ולכן יהיו מקומות בהם היא תהיה נוחה יותר להליכה.
    אני בכל אופן בעד הפרקטיות. נתקלתי בהמון הורים עם מוצי שרכשו טיולון כבר בגילאי חצי שנה וזאת עקב המשקל הכבד והסרבול של המוצי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו