בחירת עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה ראשונה
    אמיר
    12/05/2015

היי. כמו כל זוג שבוחר עגלה ראשונה אני דיי קלולס אבל מקריאת התגובות של עמוד אחד או שניים לשאלות פה אני נוטה ללכת על ארמדילו פליפ XT, אך אם זאת פתוח להצעות נוספות...הדרישות שלי הן סטנדרטיות כמו רב האנשים וזה בטיחות, אמינות, לא כבדה, קומפקטית באופן יחסי, שיהיה קל לסגור ביד אחת ושתכלול גם אמבטיה וגם טיולון.
    יש לי כמה שאלות:
    1.אני ואשתי פחות או יותר אותו גובה, בין 174-178 לכן צריך עגלה לא נמוכה. הבנתי שזה רלוונטי רק במצב של אמבטיה נכון?
    2. הבנתי שלא מומלץ כ"כ ללכת על עגלה שמתלבש עליה סל קל מהסיבה שזה פוגם בגב התינוק. מה דעתך על כך?
    3. אשמח לקבל הצעות נוספות העומדות בדרישותיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    13/05/2015

שלום אמיר,

סך הכל הXT די עונה לצרכים שלכם. אכן הבדל הגובה הוא בעיקר בסל השכיבה, לאחר מכן הטיולונים שהם החלק שבו משתמשים רוב הזמן יושבים בערך באותו הגובה.
    אכן שהייה ממושכת בסלקל אינה מומלצת. מצד שני לפעמים נח להעביר תינוק ישן ישירות לעגלה עם הסל קל לטיול או עליה לבית שלוקחים מספר דקות ולא יותר.

עוד עגלה מומלצת לדרישה שלכם היא בוגבו בי 3. היא יותר יקרה והקיפול בשני ידיים אך בכל זאת שווה לבחון לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו