פג פרגו פופ אפ או ארמילדו פיליפ XT?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו פופ אפ או ארמילדו פיליפ XT?
    מורן
    14/05/2015

מתלבטת מאוד בין שני עגלות אלו? ללא קשר למחיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פג פרגו פופ אפ או ארמילדו פיליפ XT? - תגובה

קובי סופר
    14/05/2015

שלום מורן,

סך הכל מבחינת רעיון הן זהות. עגלות שתוכננו כדי שיהיו פרקטיות להורה עם פחות התפשרות על נוכות התינוק. הפג מיוצרת באיטליה בעוד שהפליפ בסין לכן איכות ההרכבה והחומרים של הפג עדיפים. הפג רחבה יותר, נוחה יותר להליכה (בעיקר כשיורדים ממדרכה מסודרת) ויותר מעוצבת. מצד שני הפליפ קלה משמעותית במשקל, קטנה יותר בקיפול ומאפשרת חיבור מגוון גדול של סל קלים ולא רק של חברה אחת.
    אם למחיר אין שיקול אני מציע לבדוק אחת מול השניה, ללכת איתן עם משקל, לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב, ככה תוכלו לקבל החלטה נכונה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעוד הסבר ממך

מורן
    15/05/2015

אני קצת התבלבלתי מהדגמים. הדגם הכי חדיש ומומלץ זה הבוק פלוס פופ אפ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעוד הסבר ממך - תגובה

קובי סופר
    15/05/2015

שלום מורן,

הפופ אפ הוא הכי חדיש. יש לקחת בחשבון שכל דגמי פג זהים במושב ובסל קל (למעט איכות הבדים) וההבדל העיקרי בין הפופ אפ לשאר הדגמים הוא האמבטיה של הפופ אפ. אמבטיית הפופ אפ קלה יותר בכ- 3 ק"ג ביחס לאמבטיות האחרות והאמבטיה מתקפלת לאחסון ואפילו עם השלדה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעוד הסבר

מורן
    20/05/2015

היי, אני מעוניינת לרכוש את הדגם קומפליטו. השאלה שלי היא לגבי הטיולון, הבנתי שבשלושת הדגמים מגיע אותו טיוליון כמו הפופ אפ. הטיולון עם הגב הקשיח. אך ברשת אחרת ראיתי בקומפליטו טיוליון שונה מהפופ אפ. כנראה דגם ישן יותר. השאלה שלי היא האם הטיולון כמו שמגיע בפופ אפ הוא המומלץ?
    והאם כמו שהבנתי ההבדל בין הקומפליטו לפופ אפ זה הבדים והאמבטיה שמתקפלת יחד עם העגלה?
    אשמח להסבר שוב
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעוד הסבר - תגובה

קובי סופר
    20/05/2015

שלום מורן,

ההבדל בין פופ אפ לקומפלטו הוא אכן כמו שציינת באמבטיה ובבדים.
    בדגמים הישנים 2014 ומטה היה מגיע טיולון שונה, החל מ- 2015 זה שונה לטיולון של הפופ אפ שיש לו תמיכת גב טובה יותר והוא רחב יותר, החיסרון השכיבה שלו לא שטוחה כמו בטיולון הקודם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי 2015 של הפג

מורן
    17/05/2015

האם חוץ מהדגם פופ אפ שהוא 2015, שאר הדגמים של 2015 הגיעו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמי 2015 של הפג - תגובה

קובי סופר
    17/05/2015

שלום מורן,

ככל הידוע לי במספר קטן של חנויות כבר יש דגמי 2015.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו