מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פג פרגו פופ אפ או ארמילדו פיליפ XT?מורן14/05/2015
מתלבטת מאוד בין שני עגלות אלו? ללא קשר למחיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו פופ אפ או ארמילדו פיליפ XT? - תגובה
קובי סופר14/05/2015שלום מורן,
סך הכל מבחינת רעיון הן זהות. עגלות שתוכננו כדי שיהיו פרקטיות להורה עם פחות התפשרות על נוכות התינוק. הפג מיוצרת באיטליה בעוד שהפליפ בסין לכן איכות ההרכבה והחומרים של הפג עדיפים. הפג רחבה יותר, נוחה יותר להליכה (בעיקר כשיורדים ממדרכה מסודרת) ויותר מעוצבת. מצד שני הפליפ קלה משמעותית במשקל, קטנה יותר בקיפול ומאפשרת חיבור מגוון גדול של סל קלים ולא רק של חברה אחת.
אם למחיר אין שיקול אני מציע לבדוק אחת מול השניה, ללכת איתן עם משקל, לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב, ככה תוכלו לקבל החלטה נכונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעוד הסבר ממך
מורן15/05/2015אני קצת התבלבלתי מהדגמים. הדגם הכי חדיש ומומלץ זה הבוק פלוס פופ אפ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לעוד הסבר ממך - תגובה
קובי סופר15/05/2015שלום מורן,
הפופ אפ הוא הכי חדיש. יש לקחת בחשבון שכל דגמי פג זהים במושב ובסל קל (למעט איכות הבדים) וההבדל העיקרי בין הפופ אפ לשאר הדגמים הוא האמבטיה של הפופ אפ. אמבטיית הפופ אפ קלה יותר בכ- 3 ק"ג ביחס לאמבטיות האחרות והאמבטיה מתקפלת לאחסון ואפילו עם השלדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעוד הסבר
מורן20/05/2015היי, אני מעוניינת לרכוש את הדגם קומפליטו. השאלה שלי היא לגבי הטיולון, הבנתי שבשלושת הדגמים מגיע אותו טיוליון כמו הפופ אפ. הטיולון עם הגב הקשיח. אך ברשת אחרת ראיתי בקומפליטו טיוליון שונה מהפופ אפ. כנראה דגם ישן יותר. השאלה שלי היא האם הטיולון כמו שמגיע בפופ אפ הוא המומלץ?
והאם כמו שהבנתי ההבדל בין הקומפליטו לפופ אפ זה הבדים והאמבטיה שמתקפלת יחד עם העגלה?
אשמח להסבר שוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לעוד הסבר - תגובה
קובי סופר20/05/2015שלום מורן,
ההבדל בין פופ אפ לקומפלטו הוא אכן כמו שציינת באמבטיה ובבדים.
בדגמים הישנים 2014 ומטה היה מגיע טיולון שונה, החל מ- 2015 זה שונה לטיולון של הפופ אפ שיש לו תמיכת גב טובה יותר והוא רחב יותר, החיסרון השכיבה שלו לא שטוחה כמו בטיולון הקודם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגמי 2015 של הפג
מורן17/05/2015האם חוץ מהדגם פופ אפ שהוא 2015, שאר הדגמים של 2015 הגיעו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דגמי 2015 של הפג - תגובה
קובי סופר17/05/2015שלום מורן,
ככל הידוע לי במספר קטן של חנויות כבר יש דגמי 2015.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)